Domov » Novice » IQ test: Samo GENIE lahko reši to zapleteno uganko: kdo je najmanj divji in nevaren?

IQ test: Samo GENIE lahko reši to zapleteno uganko: kdo je najmanj divji in nevaren?

Dokažite svojo inteligenco z reševanjem te izjemno nevarne uganke – lahko postavite rekord?

Če spadate med tiste, ki imajo radi najbolj ekstremne vizualne uganke, ste prišli na pravo mesto, saj smo zbrali najbolj zapletene izzive, danes pa vam predstavljamo “nevaren” izziv.

Da bi se spopadli s to miselno uganko, morate izostriti svoje čute do maksimuma in v mislih odstraniti vse moteče dejavnike. Le tako se boste lahko soočili z najzahtevnejšimi izzivi, kot je spodnji. Ste pripravljeni?

Kdo je manj divji in nevaren?

Naslednja miselna vaja je sestavljena iz naslednjih elementov. Mladenič ima priložnost najti volkodlaka ali krvoločnega vampirja. Katera je manj nevarna in bolj smrtonosna? Koga naj izpusti? Preverite vsako podrobnost in odgovorite na to vizualno uganko, s katero se ni mogel soočiti skoraj nihče.

Ne pozabite, da vam premagovanje tovrstnih dejavnosti pomaga izboljšati vidne sposobnosti in raven koncentracije, da lahko v kratkem času rešite konflikte. V tem primeru strokovnjaki priporočajo, da preverite vse podrobnosti, dokler ne najdete najboljšega možnega odgovora.

Ugotovite, kdo je najmanj nevaren

Ali tega niste storili? Ne skrbite, tukaj smo zadevo rešili za vas. Odgovor: če mladenič izpusti vampirja, bo ta umrl na kraju samem, saj bo sonce končalo njegov obstoj. To bi bil najboljši odgovor.

Če vam je bila ta vizualna sestavljanka všeč, jo lahko delite s prijatelji na družabnih omrežjih.

Najboljši način za premagovanje tovrstnih miselnih izzivov je vaja, zato vam ponujamo videoposnetek z novim izzivom na višji ravni. Boste to zmogli?

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.