Domov » Novice » IQ test: Ste prepričani, da lahko opazite 3 razlike med to žensko pod tušem? Dokaži, da si genij!

IQ test: Ste prepričani, da lahko opazite 3 razlike med to žensko pod tušem? Dokaži, da si genij!

Ali znate prepoznati razlike med obema slikama?

Ta test IQ je precej težak vizualni izziv. Za opazovanje razlik med slikama, ki sta postavljeni druga ob drugi, potrebujete dobre oči in predvsem odlično koncentracijo. Le redkim je uspelo rešiti nalogo v predvidenem času. Tisti, ki to storijo, so opisani kot geniji. Vendar je iskanje trojice razlik dober način za vadbo možganov in zabavo hkrati. Če menite, da imate vse, kar potrebujete za uspeh, zdaj izveste več o testu.

IQ test: kaj morate narediti s slikami

Pri tem testu inteligentnosti je cilj opazovanje in primerjanje dveh skoraj enakih slik. Na njih je prikazana ženska v vroči kopeli z brisačo na glavi in plastično račko.

Sliki bi bili lahko enaki, če ne bi imeli 3 razlik. Te elemente boste morali poiskati sami. To je namen tega vizualnega preizkusa. Za popestritev igre in predvsem za boljše ocenjevanje vaših intelektualnih sposobnosti pa smo določili časovno omejitev 10 sekund. Čas, ki ga boste potrebovali za iskanje treh razlik, bo določil, kako oster bo vaš um na obeh straneh.

Čas se je iztekel, ali ste našli razlike?

Deset sekund se je izteklo in ali vam je uspelo najti tri različnosti? Če je tako, vam čestitamo. Če ne, ne skrbite. Spodaj so odgovori na ta test IQ. Tako boste lažje razumeli, kaj vam je preprečilo, da bi jih našli, in se izboljšali za naslednje teste IQ. Če se vam zdi potrebno, se lahko na tovrstne izzive navadite tudi z našimi drugimi testi IQ. S tem boste izboljšali svoje znanje in se prepričali, da boste uspešno opravili naslednje igre.

Prva razlika je v rastlini na levi strani slike. Če pogledate od blizu, boste opazili, da na eni od slik manjka deklica.

Druga razlika je račka v vroči kopeli. Posebno pozornost namenite njegovemu repu. Na eni od slik je razvejana.

Zadnji element je skrit v ozadju. Na steni lahko vidite nekakšno kopalno krtačo. Dolžina ročaja se na obeh slikah jasno razlikuje.

To je to, kar je! Ste uživali v tem intelektualnem in vizualnem izzivu? Če je tako, vas vabimo, da svoje navdušenje delite s prijatelji in družino, da bodo tudi oni lahko preizkusili test IQ.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.