Domov » Novice » IQ test: v nekaj sekundah poiščite skritega dečka in dokažite, da ste pametna oseba.

IQ test: v nekaj sekundah poiščite skritega dečka in dokažite, da ste pametna oseba.

Med temi skupinami deklet se za njimi skriva deček, zato ga morate najti.

Se imate za genija? To dokažite tako, da poiščete rešitev te uganke. Priporočamo, da se pri tem močno osredotočite. Izogibajte se vsakršnemu odvračanju pozornosti in si oglejte naslednjo sliko.

Kje je deček?

Kot lahko vidite, je na tej ilustraciji prikazanih več deklet z bucikami. Vendar se med njimi skriva deček.

Pri tem testu IQ boste morali uporabiti svojo domišljijo, da bi ugotovili razliko. S tovrstnimi preizkusi lahko izboljšate tudi svojo koncentracijo. Bodite pozorni na vsako podrobnost, ki vas lahko pripelje do pravega odgovora.

Ali bi lahko v določenem času prepoznali tega dečka? Pametni ga lahko najdejo v nekaj sekundah. Da bi vam postavili izziv, vam dajemo časovni limit 7 sekund. Če tega ne zmorete, menimo, da testa niste opravili.

Kakšen je pravi odgovor?

Ali ste dečka našli v določenem roku? Če je tako, vam čestitamo! Ste eden od genijev. Če ga še niste našli, je na levi strani, tik nad zadnjim dekletom. Da bi ga prepoznali, je bilo treba le preveriti, ali ima na glavi bučko ali ne.

Ilustracija je lahko zelo zavajajoča, če je ne premislite dobro. Vendar ne pozabite, da rešitev ni daleč stran, ampak je pred vami.

Za uspešno opravljanje tovrstnih testov morate biti zelo potrpežljivi. Poleg tega ni nikoli enostavno rešiti težave. Če vam ne uspe, se ne ustrašite, saj nekateri ljudje potrebujejo več časa, da razmislijo o rešitvi tovrstnega testa.

Današnji test je optična iluzija. Na prvi pogled so vse slike videti enake, razen če hitro opazite majhno razliko. To zahteva veliko koncentracije in razmišljanja. Iskanje enega samega različnega predmeta izostri čut za opazovanje in inteligenco.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.