Domov » Novice » IQ test (vizualni): na tej sliki je skrita 1 napaka, vendar jo lahko v 8 sekundah najdejo le geniji.

IQ test (vizualni): na tej sliki je skrita 1 napaka, vendar jo lahko v 8 sekundah najdejo le geniji.

Preizkusite svoje možgane in kognitivne sposobnosti ter preverite svojo inteligenco!

Imate radi možganske izzive? To je dobro, saj vas radi izzivamo! Izmerite svoj IQ s testom opazovanja in analize, ki smo ga danes pripravili za vas! Če vam to uganko uspe rešiti v nekaj sekundah, pomeni, da ste genij vizualnega testa! Ste pripravljeni na izziv?

Vizualni test: “Kaj je napaka na tej sliki?

S tem testom IQ lahko po eni strani vadite možgane in izostrite svoje sposobnosti opazovanja. Da bi uspešno opravili ta test, morate uporabiti ostrino vida in se čim bolj osredotočiti na analizo prizora, opisanega na sliki. Po drugi strani pa lahko s to vizualno sestavljanko preizkusite svoj smisel za analizo in raven IQ! Od vas je odvisno!

Na naslednji sliki je zaporniška celica, v kateri je zaprtih nekaj zapornikov, dve ženski in štirje moški. Vsak od zapornikov je zaposlen z branjem, spanjem ali klepetom, da bi si krajšal čas. Toda na tej sliki je nekaj narobe in na vas je, da uganete, kaj je to!

© Lava

Za rešitev te uganke imate 8 sekund, zato bodite osredotočeni! Vaš časovni rok se začne zdaj!

IQ test: pravilen odgovor

Ste končali vizualni test in menite, da ste našli napako? Spodaj preverite, ali je vaš odgovor pravilen.

Rešitev

Napaka, ki ste jo morali poiskati na tej sliki, niso niti obleke zapornikov niti zaporniška celica. Napaka, ki bi jo morali opaziti, je, da je celica moška! Zato teh dveh žensk ne bi smelo biti tam. Ženske in moški namreč ne smejo biti v isti celici.

© Lava

Če imate prav, bravo! Ste dober opazovalec in zelo prodorni! Če niste pravilno odgovorili, ste izgubili igro! Ne skrbite, z več vaje lahko okrepite svojo domišljijo in analitične sposobnosti.

Če želite še enkrat preizkusiti svojo srečo in možgane, imamo na našem spletnem mestu več vizualnih izzivov! Svoje dosežke lahko delite s prijatelji in družino ter jih izzovete!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.