Domov » Novice » IQ test: Vklopite detektivsko logiko in v 24 sekundah prepoznajte 3 razlike v tem potujočem menihu!

IQ test: Vklopite detektivsko logiko in v 24 sekundah prepoznajte 3 razlike v tem potujočem menihu!

Dokaži, da si dober detektiv s to igro s 3 razlikami!

Igre z napakami, znane tudi kot igre razlik, so odličen način za preizkušanje zmogljivosti možganov in oči. Ste ljubitelj vizualnih testov in testov IQ? Danes vam bodo postregli! Izzivamo vas v tej vizualni igri, v kateri boste lahko dokazali, da ste dober opazovalec in dober detektiv!

Kakšne razlike se skrivajo na sliki meniha?

Ali trdite, da ste dober detektiv? To pomeni, da morate biti najprej neomajno logični in zelo previdni. Imeti morate tudi odličen deduktivni um! Pri tem testu IQ vam bodo vse te spretnosti prišle prav.

Tukaj je izziv za vas. Na voljo imate 24 sekund, da si ogledate spodnjo sliko in odkrijete 3 napake. To je slika meniha in njegove mačke. Bodite pozorni na vse podrobnosti. Odštevanje se začenja zdaj!

Odgovori na test

Časovni rok je potekel! Ali ste našli 3 napake? Če ne, vam bomo dali drugo priložnost, da jih poiščete. Tu je majhen namig, ki vam bo pomagal. Ena od treh razlik, ki jih morate poiskati, je v meniškem klobuku.

Zdaj je čas, da preverite svoje odgovore. Je vaša logika enaka logiki detektiva ali ne?

V nadaljevanju poiščite pravilne odgovore za to igro razlik.

Rešitev:

Če ste bili dober opazovalec, ste morali opaziti te tri napake:

  • Prvi je, kot kaže naša namigna, v menihovem klobuku. To je oblika črne konice klobuka.
  • Druga napaka je pri mački. Križ na trebuhu na prvi fotografiji manjka na drugi.
  • Zadnja napaka je na njeni desni nogi: oblika sandala!

Če vam je uspelo ugotoviti vse razlike, vam čestitamo! Vaše logične in opazovalne sposobnosti so enakovredne sposobnostim detektiva. Če vam žal ni uspelo, morate še vedno izboljšati svoje znanje. Obiščite našo spletno stran za več IQ testov za vadbo!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.