Domov » Novice » IQ test: Zelo ste pametni, če lahko rešite to uganko v 15 sekundah

IQ test: Zelo ste pametni, če lahko rešite to uganko v 15 sekundah

IQ testi so uganke, namenjene poudarjanju vaših intelektualnih sposobnosti. Pomagajo vam tudi usposobiti možgane za hitro razmišljanje, večjo koncentracijo in pozornost do podrobnosti. Preizkus spodaj preizkuša vašo sposobnost analize in razsodnosti. Ste eden izmed posebnih ljudi? Poiščite odgovor na to težavo, če želite izvedeti.

To je nenavaden. Dejansko imate sliko, ki vsebuje ure, očala, čevlje in nahrbtnike. To je enačba, kjer že imate vse odgovore. Vaša naloga je določiti številke za temi elementi. Prej prikazani rezultati vam bodo pomagali rešiti skrivnost v 15 sekundah.

© Lava.si

Ste pripravljeni sprejeti ta izziv?

Medtem ko drugi testi enačb zahtevajo, da izračunate to in ono, da dobite rezultate X, ta izziv zahteva, da uganete skrite števke. Gre za preizkušnjo, ki bo zahtevala veliko pozornosti in koncentracije. Dejansko boste imeli le 15 sekund za razmislek. Ni veliko, a za tiste najbolj motivirane dovolj. Nagnite štoparico, namestite se udobno, psihično se pripravite in pojdite!

Kakšen je odgovor?

Tukaj je odgovor na to težavo.

Če želite rešiti to uganko, morate začeti z rezultati, ki so že prikazani. Zato bomo ugotovili, da:

  • Ura ustreza številki 4.
  • Očala ustrezajo številki 8.
  • Čevlji ustrezajo številki 3.
  • Nahrbtnik ustreza številki 10.

© Lava.si

Lahko preverite, te številke dajejo natančne rezultate tako za vodoravno kot za navpično enačbo.

Ste rešili uganko?

Strinjamo se, da gre za enigmo, ki ni običajna. Vseeno pa čestitke vsem, ki so našli prave številke. Zelo si pameten. Vaše miselne sposobnosti so izjemne.

Vam ni uspelo? Brez skrbi. Pravzaprav je le malo ljudi, ki so našli rešitev. To ne pomeni, da si neumen. Ne, samo več prakse potrebujete, da izostrite svoje možgane. Prav tako morate povečati koncentracijo.

Odkrijte druge IQ teste

To je bila zelo zanimiva uganka, kajne? Bi radi naredili več? Spletno mesto ponuja širok izbor testov za oceno vašega IQ. Za vsakogar se najde nekaj: lahki, srednji, težki, vizualni testi, enačbe itd. Še več, lahko jih naredite z družino ali prijatelji, da boste imeli več vzdušja.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.