Domov » Novice » Kako pametni ste? Opravite ta IQ test in to ugotovite!

Kako pametni ste? Opravite ta IQ test in to ugotovite!

Za uspeh v tem izzivu uporabite svojo pamet!

Želite preizkusiti svoje sposobnosti? Imate radi uganke in uganke? Potrebujete malo stimulacije? Potem je ta IQ test, ki ga ponujamo, kot nalašč za vas. Prej ko boste opravili ta izziv, bolj izjemne bodo vaše intelektualne sposobnosti. Na kaj še čakate? Osredotočite se in začnite takoj, ko se boste počutili pripravljeni.

Za kaj gre pri tem testu IQ?

Pri tej uganki vam bomo predstavili sliko. Na njej bo v peskovniku sedel otrok, za njim pa bodo stali trije odrasli, dve ženski in en moški. Vaš cilj je ugotoviti, kdo je dečkova mati ali oče. Za to boste morali uporabiti svoje kognitivne sposobnosti in najboljše prednosti. Z rešitvijo te uganke boste dokazali, da ste pravi genij.

©Lava.si

Zakaj je pomembno opraviti takšen test?

Najprej bi vas radi opozorili, da je danes mogoče biti na spletu skoraj ves čas in kjer koli. Zato vas nič ne ovira, da ne bi poskušali rešiti uganke ali sestavljanke, kadar koli želite. Drugič, radi bi poudarili, da vam ta vrsta testa omogoča, da pokažete svojo intelektualno zmogljivost. Zato je to dober način, da drugim pokažete ali dokažete svojo inteligenco. Nazadnje vam moramo nujno pojasniti, da testi IQ prispevajo k optimizaciji možganov, saj pomagajo prepoznati in odpraviti težave s koncentracijo in spominom.

Čas je, da podate svoj končni odgovor!

Mati dečka je ženska na levi strani slike! Ali ste jo našli? Če je tako, vam čestitamo! Imate lastnosti velikega genija.

©Lava.si

Za druge ne skrbite. Vse vam bomo razložili. Za uspeh v tem izzivu ste morali biti pozorni na podrobnosti in uporabiti analitični um, da ste prišli do zaključka. Ženska na desni strani je namreč v roki držala lutko. Moški na sredini je prinesel igračo, spet s trakom, zavezanim v pentljo, ženska na levi pa je stala ob nahrbtniku, v katerem je bilo nekaj stvari, ki jih potrebuje otrok. Deček je imel svoje igrače že s seboj. Ta je izločila žensko s punčko. Kar zadeva moškega, bi, če bi bil oče, dal igračo svojemu sinu doma. Tako je na levi strani ostala le ženska. Tukaj je rešitev v slikah.

Ne pozabite deliti tega testa IQ v omrežjih, da ga bodo lahko izkoristili tudi vaši družinski člani in prijatelji.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.