Domov » Novice » kako prekrižaš roke?

kako prekrižaš roke?

Vsakdanje geste lahko razkrijejo vašo osebnost. Način, kako prekrižate roke, o vas pove več podrobnosti.

V vsakdanjem življenju nezavedno izvajamo določene geste, ki se zdijo nepomembne, vendar odražajo naše stanje (razpoloženje, občutke, motivacijo itd.). Po mnenju Olge Ciesco, strokovnjakinje za neverbalni govor, z gestami pošiljamo sporočila ljudem okoli nas. Katere informacije razkriva način, kako prekrižate roke? Odgovori so v naslednjih vrsticah.

Kako prekrižate roke?

Ta osebnostni test omogoča razlago, kako so vaše roke prepletene. Križanje rok je naravna gesta, ki se pojavlja predvsem med formalnimi izmenjavami, v stresnih situacijah, ob nezadovoljstvu, dolgčasu itd.

V tem testu poiščite 3 načini prekrižanja rok. Ugotovite, katera je najbližja vaši navadi, in preverite, kaj v vas zbuja.

1. Roke skupaj s palcem desne roke na vrhu

Če izvajate to gesto, ste verjetno impulzivna oseba. Zato se težko nadzorujete. Odločitve sprejemate v naglici, brez časa za razmislek. Zaradi svoje trmoglavosti boste trmasto zagovarjali svoje mnenje in odločitve, tudi če ste se zmotili. Vendar pa ste oseba z Zvestoba a franšiza in ljudje okoli vas bodo te lastnosti cenili.

2. Roke skupaj z vzporednimi palci

Ta gesta se najpogosteje izvaja mirni ljudje, še posebej ceni mir. Če ste eden izmed njih, se konfliktov izogibate, kolikor je le mogoče. Če se nehote znajdete v konfliktni situaciji, boste vedno poskušali hitro najti rešitev, da bi lahko ponovno se pomiri.. Zelo si boste prizadevali, da bi se vrnili v normalno stanje. Ravnovesje je bistven element vašega življenja.

3. Roke skupaj z levim palcem nad njimi

To stališče kaže, da ste odločno bitje. To pomeni, da ste še posebej Odločen, da dosežete svoje cilje. Verjamete v svoje sposobnosti in prednosti, ki vam bodo pomagale premagati vse težave. Obupati je vedenje, ki ga ne poznate. Sprejmete vsak izziv in daste vse od sebe.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.