Domov » Astrologija » Kako sami pravilno prebrati rojstno karto?

Kako sami pravilno prebrati rojstno karto?

V svetu astrologije lahko predvidite prihodnost osebe in ugibate o njenih značajskih lastnostih. To lahko storite le z slika neba osebe na dan, ko je prišla na svet. To metodo astrologi imenujejo branje astralne karte. To je koncept, ki pojasnjuje, kako je položaj planetov ob našem rojstvu odločilen za preostanek našega življenja na planetu Zemlja.

Na primer, Merkur je na splošno planet, ki najbolj vpliva na komunikacijsko plat človeka. Mars je po drugi strani planet, ki krepi vaše ljubezensko življenje in vaš profil zapeljevanja. Več podrobnosti v nekaj trenutkih.

Ali zna kdo prebrati zvezdno karto?

Da bi lahko prebrali svojo ali tujo rojstno karto, morate najprej vedeti svoje zodiakalno znamenje. Zodiak je sestavljen iz 12 znamenj, ki se nanašajo na 12 mesecev v letu, glede na datum rojstva pa boste lahko ugotovili, kateremu znamenju pripadate.

V zvezdni karti je krog, na katerem ima vsako znamenje zodiaka svoj del. Na tem krogu boste morali poiskati svoj del, nato pa boste pozorni na to, kako planeti in zvezde so postavljene.

Ko ste določili svoje astrološko znamenje, lahko začnete raziskovati, da bi bolje razumeli in se v njem prepoznali. Tukaj je 12 zodiakalnih znamenj in njihovi elementi:

  • vodna znamenja: rak, škorpijon, ribe ;
  • ognjena znamenja: lev, oven, strelec;
  • zemeljska znamenja: bik, kozorog, devica ;
  • zračna znamenja: Dvojčki, Tehtnica, Vodnar.

Ko ste spoznali svoje znamenje in elemente, ki vplivajo nanj.Lažje bomo prešli na stopnjo branja astralne karte.

Kako razlagati planete in hiše za branje rojstne karte?

Vedno morate poiskati svoj ascendent, ki je pomemben dejavnik v vaši rojstni karti. Ascendent je točka, ki bo na dan vašega rojstva tik nad obzorjem na vzhodu. Po zaslugi te točke boste lahko prebrali lokacijo hiš v vaši karti. krog astralne karte.

Za začetek si lahko predstavljate svoj krog kot uro in začnete odštevati od 9. ure, kjer je vaš ustrezni ascendent. Odštevanje poteka v smer nasprotna smer rok ure.

Ne pozabite, da vsaka hiša v vašem krogu predstavlja določen vidik vašega življenja in tudi vaše prihodnosti. Tukaj vsaka hiša predstavlja planet. Obstaja prvih 6 in zadnjih 6, nato pa še 6. Potrebno je izvedeti več o zunanjih in notranjih planetih, kasneje o njihovih pomenih v povezavi z zvezdami in znamenji.

Kateri so dobri nasveti za pravilno branje natalne karte?

Kot na vsakem področju je nujno imeti nekaj osnovnega znanja in nekaj razlag. To je potrebno, da bi razumeli natalno karto nekoga ali celo svojo.

Iz nekega razloga je branje lastne natalne karte precej zapleteno. Za to se lahko posvetujete s številnimi spletnimi stranmi na internetu, ki vam ponujajo osebno branje rojstne karte.

Pazite, obstajajo neprofesionalne strani, ki razglašajo cene, čeprav nimajo nobenega znanja na tem področju. Bolje je obiskati strani z dobrimi pregledi od uporabnikov interneta.

Če lahko, je povsem mogoče, da se obrnite na strokovnjaka namesto da se posvetujete s spletno stranjo. Tako boste lahko dobili več pojasnil in brez zadrege zastavili vsa vprašanja, ki vas zanimajo.

Poleg astrološkega znanja so vaš datum rojstva, kraj rojstva in natančen čas rojstva najpomembnejši elementi.

The post Kako pravilno prebrati samo natalno karto appeared first on Korydwen Voyance.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.