Domov » Novice » Kakšen glavobol! V 15 sekundah morate na sliki brata in sestre najti tri razlike.

Kakšen glavobol! V 15 sekundah morate na sliki brata in sestre najti tri razlike.

Imate čas za ubijanje? Posvetite jih temu novemu testu IQ. Spodbudil bo vaše intelektualne sposobnosti in vas zabaval. To ni tako težka naloga. Preizkusi ga lahko vsak, mladi in stari. Tako boste lahko bolje spoznali svoje možnosti in sposobnosti. Ali menite, da ste dovolj inteligentni, da to storite? V nadaljevanju si preberite, kaj morate storiti.

Namen testa IQ: kaj storiti

V tem intelektualnem tekmovanju boste morali primerjati dve bolj ali manj enaki sliki. Na njih je prikazan mladenič, ki v naročju drži majhnega otroka. Na prvi pogled sta si podobna, vendar med njima obstajajo nekatere razlike. Če boste pozorno pogledali, boste opazili nekaj podrobnosti, ki na obeh slikah niso enake. Če jih želite najti, se morate osredotočiti in imeti dober opazovalni talent. Skupaj morate najti tri razlike. Morda se ne zdi tako, vendar jih ni tako enostavno najti. Poleg tega imate na voljo le 15 sekund, da opravite test IQ. Po tem času ste neuspešni. Zberite pamet in si upajte sprejeti izziv.

Tes IQ: Temukan tiga perbedaan pada gambar kakak dan adik ini dalam 15 detik untuk membuktikan Anda teliti.*

Kakšna je razlika? Rešitev za test IQ

Ali ste kljub odprtim očem našli tri razlike med slikama brata in sestre? To ni težava. Tega testa IQ ne more rešiti vsakdo v prvem poskusu. Reševanje tega preizkusa inteligence zahteva pozornost, opazovanje in prizadevnost. Če je potrebno, se poskusite izolirati, da se boste lahko optimalno osredotočili. Iz okolja odstranite vse vire hrupa in motenj. Tako boste lažje uporabljali svoje kognitivne sposobnosti.

Letak tiga perbedaan pada gambar kakak dan adik ini.

Tukaj so razlike, ki jih morate najti. Prvi je v naramnicah na hrbtu velikega brata, na desni strani. Druga razlika je v vrvici na kapuci velikega brata. Na eni od slik je krajši. Nazadnje si natančno oglejte noge mlajše sestre. Noge na desni strani fotografij so izrazito usmerjene.

Če ste test uspešno opravili, vam čestitamo in vas spodbujamo, da ga delite z drugimi. Če ste med tistimi, ki jim ni uspelo, vadite in poskusite z drugimi izzivi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.