Domov » Novice » Katera od teh treh žensk nima veliko denarja? Na voljo imate le 15 sekund.

Katera od teh treh žensk nima veliko denarja? Na voljo imate le 15 sekund.

Drznite si sprejeti ta nov logični izziv in dokažite svojo vrednost!

Naj vas videz ne zavede. Vemo, da vidite skozi pretvarjanje in da ste mojster vizualnih ugank, kot je ta. Ta uganka je tako težka, da je 98 % udeležencev usposabljanja hitro vrglo brisačo ali pa jim je preprosto spodletelo.

Kaj storiti v tej vizualni sestavljanki?

Ta vrsta vizualne vadbe je postala priljubljena zabava številnih ljudi na družabnih omrežjih. V podjetju Lava smo to upoštevali in vam jih ponudili. Ta test je eden od njih. Pri tej zelo zapleteni miselni vaji vas prosimo, da odgovorite v rekordnem času. Vaša naloga je, da nam poveste, katera od treh žensk na sliki je revna.

Ali za uspeh potrebujete namig?

Priporočamo vam, da ste pozorni na vse podrobnosti na sliki, zlasti na vsako žensko figuro. Ta vizualni test še zdaleč ni očiten na prvi pogled, kar pojasnjuje, zakaj ga je opravilo le malo ljudi. Gospe lahko ocenjujete predvsem po videzu, vendar to ne določa njihovega finančnega položaja. Lahko ste videti reprezentativno, v denarnici pa nimate ničesar.

© Lava

Pri opazovanju treh žensk morate uporabljati logični um. Imejte odprte oči in si poskušajte razlagati njihov videz: kaj imajo na sebi, njihovo avro in predmete.

Pazite, da ne boste imeli dovolj časa, da bi prepoznali ubogo žensko. Za odgovor imate na voljo le 15 sekund. Ta časovna omejitev spodbuja vaše miselne sposobnosti, jih preizkuša in postavlja pod pritisk. To je dober način, da preverite, kako razmišljate in kako se spopadate s težkimi situacijami. S to igro se boste lahko sprostili in se intelektualno zabavali.

Odgovor na vizualni kviz

Ali ste poskušali biti čim bolj logični in ste se odločili? Ali veste, katera od teh žensk ima manj sreče? Upamo, da vam je ta vizualni kviz uspel, saj so mnogi obupali že v prvem poskusu.

© Lava

Če želite izvedeti, ali ste pravilno odgovorili, vam bomo podali pravilen odgovor. Pozorno si oglejte tri ženske. Oblečeni so v različne sloge. Gospa na sredini ima pametni telefon in majhno košarico, in če jo za trenutek pogledate, boste videli samo predelana živila, ki so znana kot najcenejša na trgu. Čeprav je videti dobro oblečena, se zdi, da si ne more privoščiti ustreznih in uravnoteženih obrokov.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.