Domov » Novice » Kje se skriva druga mačka? To bodo opazili le pametni ljudje!

Kje se skriva druga mačka? To bodo opazili le pametni ljudje!

Obstajajo različni načini merjenja ravni inteligence, na primer testi IQ. V današnjem testu bomo ocenili vaše sposobnosti opazovanja in ostrino vida. Ali menite, da ste inteligentna in pozorna oseba? Dokažite to s tem vizualnim testom!

IQ test: “Kje je druga mačka na sliki?”

Pri tem testu IQ boste morali uporabiti svoja čutila in možgane, da bi dokazali svojo inteligenco. Ta vizualna igra je zelo težka. To lahko storijo le pravi geniji!

Koliko mačk vidite? Samo ena mucka, kajne? Zdaj se še bolj osredotočite in si natančneje oglejte vsak kotiček te slike. Veste, da se nekje skriva še druga mačka. Najti ga morate čim prej. Če ta test IQ igrate s prijatelji ali sodelavci, lahko primerjate svoje čase.

Tes IQ: Buktikan Anda orang yang cerdas jika berhasil menemukan kucing kedua pada gambar berikut ini.*

IQ test: reševanje današnjega izziva

Še vedno niste našli mačke? Nato vam bomo ponudili rešitev za ta test.

Rešitev Druga mačka je pod prvo mačko. Če pozorno pogledate, je med deskami, na katerih počiva mačka, majhna luknja. Druga mačka se skriva tam, vidiš lahko njen obraz!

Letak z navodili za uporabo

Če ste našli skrito rumeno mačko, vam čestitamo! Le ljudje z visoko stopnjo inteligence lahko hitro najdejo tega mačka. Ker vam je uspelo, ste zdaj genij.

Če vam ta test ni uspel, vadite z našimi vizualnimi igrami in testi IQ vseh vrst. Tako lahko razvijete svoje sposobnosti opazovanja in razločevanja ter hkrati izboljšate ostrino vida!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.