Domov » Astrologija » Konec marca 2023: Ta 3 zodiakalna znamenja bodo imela srečo v ljubezni in pri delu

Konec marca 2023: Ta 3 zodiakalna znamenja bodo imela srečo v ljubezni in pri delu

Smo na koncu meseca marec 2023 in to je odličen čas, da vam predstavimo pogled na nebo in iastrološki vplivi ki bodo zaznamovali ta mesec in pozneje. Saturn, planet discipline in odgovornostije zapustil znamenje Vodnarja in vstopil v znamenje Rib, kar bo vplivalo na značilnosti nekaterih znamenj zodiaka. Prav tako, Venera, planet ljubezni in lepote, je trenutno v znamenju Bika, kar bi lahko bil razlog, da prinašajo nekaj sreče v ljubezni in pri delu.

Ti astrološki vplivi so lahko pokazatelj prihodnjih dogodkov, v tem članku pa bomo raziskali, kaj je treba upoštevati za vsako znamenje zodiaka v tem mesecu. Razložili bomo tudi, kako bi lahko ti astrološki vidiki vplivali na vsako zodiakalno znamenje in kako vam lahko astrološke napovedi pomagajo pri usmerjanju vašega življenja.

Veselimo se, da bomo lahko to znanje delili z vami in vam pomagali kar najbolje izkoristiti priložnosti ki so vam na voljo. Mesec marec se bliža koncu in vsa znamenja zodiaka bodo imela koristi od gibanja planetov, ki so jim naklonjena. Saturn v Ribah in Venera v Biku bosta imela dober vpliv na določena znamenja. Tisti, ki bodo to izkoristili, bodo imeli srečo pri iskanju ljubezenskega in poklicnega uspeha. Te nebesne konfiguracije lahko pomagajo pri rTe nebesne konfiguracije lahko pomagajo osvojiti ljubezen, najti partnerja in ustvariti harmoničen odnos, lahko pa tudi spodbujajo osebni razvoj za doseganje uspeha. Zvezde so torej ugodno razporejene za nekatera znamenja, ki jim lep konec marca ne bo ušel.

Oven (21. marec – 19. april)

Konec marca napoveduje zanimive čase za Ovna! Mars in Saturn sta retrogradna, zato bodo na področju ljubezni in dela nastopili premori in razmisleki. Ovni, ki so na pragu nove ljubezenske zveze, bodo imeli srečo, saj se bodo njihovi odnosi pozitivno spremenili. Ovni, ki so že v razmerju, pa bodo potrebovali potrpežljivost in razumevanje. Na področju dela je to obdobje zelo ugodno za tiste, ki iščejo službo ali se želijo preusmeriti. . priložnosti bodo prisotne, vendar bo dobro, da si Oven vzame čas za premislek, preden se odloči za kakšno ponudbo.

Bik (20. april – 20. maj)

Konec marca bo za Bika zelo ugoden. Retrogradni Saturn in Mars obljubljata čustven čas za tiste, ki iščejo ljubezen. Biki se bodo morali biti pripravljeni soočiti s svojimi strahovi in izraziti svoja čustva, ne da bi se pri tem cenzurirali. Tisti, ki so v razmerju, bodo morali biti čustveno inteligentni in prepoznati čustva, ki jih čutijo, da bi izboljšali svoj odnos. Na delovnem mestu dosežki bodo številni, Taurus pa bo deležen številnih priznanj in spodbud. Motivacija bo spremljala Bika pri doseganju njegovih ciljev.

Dvojčki (21. maj – 20. junij)

Dvojčki bodo imeli priložnost doživeti pozitivno obdobje konec marca. Zvezde se bodo uskladile tako, da bodo imeli Dvojčki priložnost v ljubezni raziskati svojo umetniško in ustvarjalno plat. Dvojčki bodo na tem področju doživeli intenzivne trenutke, saj se bodo učili sprejemati sebe takšne, kot so, in najti srečo v sebi. Na poklicnem področju bo to obdobje Dvojčkom ponudilo priložnost, da prinesejo odlične inovacijeki jo bodo drugi zelo cenili.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.