Domov » Živali » lastnik ne ve, kaj naj stori

lastnik ne ve, kaj naj stori

Videoposnetek: Mačka ima mladiče, pes jih ukrade in misli, da je njihova mati: lastnik ne ve, kaj naj stori.

Na spletnem mestu mačke in psi so postali ena od glavnih atrakcij na družbenih medijih.. Ko lastniki hišnih ljubljenčkov posnamejo svoje ljubljenčke, ki se igrajo na prostem ali v zaprtih prostorih, se pogosto zgodi, da videoposnetek postane viralen.

Tokrat je nova epizoda šokirala številne uporabnike interneta, saj se je kljub smešnemu videzu izkazala za zelo resno za živali, zlasti za mačjo mamo. Vendar pa je bilo Položaj še težje za lastnika. ki je vse registriral za TikTok.

Tokrat prinašamo smešno, a resno zgodbo:

To je videoposnetek, ki ga je naložila Susana Aristizabal (@susyaristizabal93), ki je pokazala, da je njen pes Dachshund je imel dobesedno ” ukradeni “na otroke iz njene pičke.

Iz videoposnetka je razvidno, da so mucki so ležali s psomki nikomur niso dovolili, da bi se jim približal iz kakršnegakoli razloga.

Na spletnem mestu gospa.skušala preprečiti zaostrovanje spora in živali iz boja. Zato se je odločila, da bo mačko odvrnila in poskušala psu odvzeti mladiče.

Smešno je, da je jazbečar tudi ljubeče negoval mucke, kot da so res njegovi mladiči.

Na spletnem mestu strokovnjaki za vedenje živali izvor tega nenavadnega vedenja ni povsem jasen, vendar se nekateri strinjajo, da živali skrbijo za mladiče drugih vrst, da bi zadovoljile svoj materinski nagon.

Zelo mlade živali so vir čustev za vsako žival. “Zaobljene oblike in velike oči mladičev sprožijo čustven odziv,” pravi Joaquim Vea, direktor raziskovalnega centra za primate na Univerzi v Barceloni.

To pojasnjuje tudi naš čustveni odziv. Sprejetje je verjetno povezano s čustvi, ki jih vzbuja.To je fiziološki odziv, ki se razlikuje od občutkov, ki so zavestna čustva,” dodaja.

Če želite prebrati več podobnih člankov, vam priporočamo, da obiščete našo kategorijo Živali.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.