Domov » Novice » Le redki so sposobni opraviti ta matematični izziv v manj kot 40 sekundah. Ste eden od teh genijev?

Le redki so sposobni opraviti ta matematični izziv v manj kot 40 sekundah. Ste eden od teh genijev?

Vsebina

IQ testi in . uganke so priljubljeni načini ocenjevanja IQ in preverjanja kognitivnih sposobnosti posameznika. So tudi dober način za spodbujanje možganov in ohranjanje njihove aktivnosti.

V družabnih omrežjih so postali zelo priljubljeni spletni izzivi, ki ljudem omogočajo, da preizkusijo svoje umske sposobnosti in se zabavajo. Danes vam ponujamo izziv zanimivo: rešite uganko v manj kot 40 sekundah.

Lava.si

Izhodiščna enačba je 12 × 3 = 34, vendar je ta enačba napačna. Cilj je v rekordnem času najti pravilno rešitev te uganke. Če si pripravljen na izziv, preberi, kako rešiti uganko!

Rešite uganko z ujemanjem

Danes vam ponujamo uganko, ki bo preizkusila vašo zbranost in opazovanje. Da bi jo rešili, morate razmišljati zunaj okvirov in biti ustvarjalni. Današnji izziv je rešiti enačbo s samo dvema sirkama. Zato moraš pozorno opazovati in se osredotočiti, da najdeš rešitev. Ste pripravljeni na ta izziv?

Za uspeh pri reševanju uganke je pomembno, da se uriš v mislih in ustvarjalnosti. Opazovanje in koncentracija sta bistvenega pomena za obvladovanje izziva. Bistvena je tudi potrpežljivost, ki nam bo omogočila iskanje inovativnih rešitev. Vzemite si čas za razumevanje posameznih delov in njihovega medsebojnega povezovanja.

Ko razumemo, kako delujejo, lahko odkrijemo, kako delujejo drug na drugega. Ne smemo pozabiti, da ima vsak del svojo vlogo v izzivu, zato si moramo prizadevati, da najdemo pravo ujemanje. To zahteva zbranost in vztrajnost, vendar se splača.

Nazadnje se moramo zavedati, da je vsaka uganka edinstvena, zato je pomembno, da pred iskanjem rešitve raziščemo vse možnosti.

Rešitev izziva

Ta priljubljeni izziv ste morda že zasledili v družbenih medijih, zlasti na Facebooku in Twitterju. Ustvarili smo sliko za razlago izziva in rešitev v nadaljevanju. Če menite, da ste našli pravi odgovor, to je 12 × 2 = 24čestitke!

Lava.si

Ta izziv ste opravili v manj kot 40 sekundah. Kakšen talent! Če ga še niste preizkusili, ne oklevajte in preizkusite svoje matematične sposobnosti!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.