Domov » Živali » Lev preseneti fotografa z grozljivim rjovenjem, nato pa se nasmehne… Impresivno!

Lev preseneti fotografa z grozljivim rjovenjem, nato pa se nasmehne… Impresivno!

Lev preseneti fotografa z grozljivim rjovenjem in se nato nasmehne… Impresivno!

Naslov Kralj džungleČeprav živi v savani, lahko prevladuje v čredi. Levja griva in njegov mogočni rjovenje mu poleg nesporne elegance dajeta videz kralja. Lev je od srednjega veka dalje zelo priljubljen. posebna obravnava.

Danes vam predstavljamo zgodbo, katere glavni junak je lev, kralj džungle:

V Keniji je fotograf divjih živali doživel “strah svojega življenja”, ko se je približal lev. Lion-Lev je močno zarjovel. Nato se ji je hudomušno nasmehnil.

Gren Sowerby, 69 let, živi sanje za fotografiranje živali, pokrajin in ljudi po vsem svetu.

Gren se je nagnil in se je približal veliki mački ko je med safarijem v kenijski Maasai Mara nenadoma pokazal svoje velike bele zobe in močno zarjovel.

Vir.

Čeprav ga je bilo sprva strah, je še naprej fotografiral. in bil presenečen, ko se mu je ta nasmehnila.

Te impresivne fotografije so postale viralne in to ni čudno:

“Jaz sem kralj džungle,” je zakričal. In bilo mi je vseeno. Nisem mogla verjeti, ko se mi je nasmehnil. Kot takrat, ko vam nekdo pomežikne in reče nekaj takega: “Hahaha!

“Bil sem verjetno 10-15 metrov stran in je bil z levinjo.Prečkal je potok. V grmovju so ubili žival. Mislim, da je bilo slišati rjovenje, ki je verjetno pomenilo, da je dvorana polna,” je dejal Gren.

Vir.

“Presenečen sem bil nad velikostjo in obsegom. Od tistega trenutka je bil zelo miren in tih. do trenutka, ko je iz sebe izvabil ogromen rjovenje, je bilo neverjetno.

Gren Sowerby je fotograf že več kot 37 let:

“Kralj džungle je vedno nekaj, o čemer sanjaš, da boš ujel na fotografijah.” Zato je bil vesel, da je dobil sliko.

Fotograf iz Whitley Baya v Northumberlandu je dejal, da je bil “… zelo zadovoljen s fotografijami” . Pogosto se udeležujejo teh safarijev in Zelo rad fotografira divje živali. O teh živalih pravi: “Odraščale so v okolju safarijev, zato so navajene avtomobilov in turistov.”

Vir.

Na spletni strani . Zgodovina je bil prvotno objavljen na kingdomstv.com.

Če želite prebrati več podobnih člankov, priporočamo vam, da obiščete našo kategorijo (Živali)

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.