Domov » Novice » Logična igra: Ali imaš dovolj znanja, da se spopadeš s tem izzivom?

Logična igra: Ali imaš dovolj znanja, da se spopadeš s tem izzivom?

Zberite koncentracijo in potrpežljivost ter se zabavajte ob tej logični igri.

Ta igra, ki jo ponujamo, bo preizkusila vaše sposobnosti logike in opazovanja. Oborožite se s koncentracijo in potrpežljivostjo ter se lepo zabavajte pri preizkusu te logične igre.

O čem govori ta logična igra?

Za to igro logike, vam bo predstavljena ilustracija. To bodo spremljale tri slike A, B in C, od katerih naj bi ena predstavljala ilustracijo pogled od zgoraj. Slednji sta si zelo podobni, razlikujeta se le nekaj barv. Vaš cilj bo torej ugotoviti, katera je pravilna. Za uspeh bo ključno opazovanje. Z uporabo barv lahko naredite primerjavo z ilustracijo.

©lava.si

Zakaj narediti logično igro?

Nič ni boljšega od logičnih iger za vadbo vaših intelektualnih sposobnosti ob zabavi: odlični načini, da se hkrati zabavate in izostrite svoje sposobnosti. Poleg tega pomagajo stimulirati možgane, da dobijo predstavo o intelektualnih pomanjkljivosti, ki jih ima oseba, kot so težave s koncentracijo in opazovanjem. Še pomembneje pa je, da logične igre pomagajo odpraviti te težave.

Kateri je bil pravilen odgovor?

Pravilni odgovor je bil res odgovor C. Čestitke tistim, ki so našli rešitev. Vaša logika in vaš smisel za opazovanje nas navdušujeta. Kot ste razumeli, se barve te tretje slike popolnoma ujemajo z barvami na ilustraciji. Čeprav so barvna polja ilustracije na različnih ravneh, so, ko ilustracijo pogledamo od zgoraj, vsa vidna in jih je treba upoštevati. Prva vrstica barv na sliki A ima napako, ker manjka rumeno polje, prav tako zadnja vrstica barv na sliki B. Samo slika C ostane brez napak.

Zgoraj rešitev na sliki.

©lava.si

Predvsem pa ne oklevajte in delite svoje rezultate in to logično igro na družabnih omrežjih, da bodo imeli koristi tudi tisti okoli vas.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.