Domov » Novice » Logična igra: poskusite najti pravo pot, ne izgubite se na poti!

Logična igra: poskusite najti pravo pot, ne izgubite se na poti!

Danes vam ponujamo logični izziv, s katerim boste preizkusili svoje sposobnosti razmišljanja. Ta logična igra je primerna za otroke in odrasle ter vam bo v veliko pomoč pri razvijanju analitičnega in logičnega uma. Ne izgubljajte časa in začnite takoj, ko boste pripravljeni!

Tukaj je majhna logična igra, ki vas bo spodbudila

Pri tem izzivu imate pred seboj sliko, na kateri morate priti od ene točke do druge. Za to imate na voljo šest predlogov. Vsak od njih je sestavljen iz več smeri, ki naj bi vas pripeljale do končnega cilja.

Vendar, kot ste ugotovili, vas bo do cilja pripeljal le eden od predlogov. Zato boste morali za uspeh ugotoviti, katera pot, tj. kateri od predlogov, vas bo pripeljala do cilja.

© Lava.si

Kaj lahko takšen izziv naredi za vas?

Igranje logičnih iger je predvsem način za vadbo možganov in izboljšanje intelektualnih sposobnosti. Pomembno je namreč, da svoje spretnosti občasno izostrite z majhnimi izzivi. Ti služijo kot vadba in trening za levo in desno stran možganov.

Drugič, logične igre imajo velik vpliv na sposobnosti razmišljanja in vztrajnost. Pogosteje kot boste sodelovali v logičnih preizkusih, lažje boste namreč reševali težave v vsakdanjem življenju.

Še več, vedno manj boste pripravljeni obupati, ko se boste soočili z ovirami. In končno, logične igre so, kot pove že njihovo ime, igre za zabavo, sprostitev in krajšanje časa.

Vabimo vas, da spodaj kliknete na “Naprej” in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.