Domov » Novice » Logični izziv: preizkusite svoj IQ in poiščite kodo v manj kot 20 sekundah!

Logični izziv: preizkusite svoj IQ in poiščite kodo v manj kot 20 sekundah!

Vsebina

Logični testi so priljubljeni izzivi na družabnih omrežjih, ki nam omogočajo, da preizkusimo svoje kognitivne sposobnosti. Ti preizkusi so zelo zabavni in jih je mogoče preprosto deliti s prijatelji in družino. Danes imamo za vas uganko dneva: poiščite kodo v manj kot 20 sekundah.

To je logična igra, ki jo sestavljajo uganiti trimestno kodo s slike. Našli boste 5 napačnih kombinacijki pa dajejo namige, ki vam pomagajo najti pravilno kodo.

Lava.si

Ste pripravljeni sprejeti ta izziv? Preizkusite svoje logične sposobnosti in poskusite najti kodo! Veliko sreče!

Pravila, ki jih morate upoštevati pri reševanju izziva

Če želite rešiti izziv in poiskati trimestno kodo, morate biti pozorni in zbrani. Barvne pike za vsako trištevilčno kombinacijo vam bodo pomagale najti pravo kodo.

  • Bela pika pomeni, da ena od številk ni prisotna,
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravilnem polju,
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravilnem polju.

Ta izziv je srednje težaven, kot je prikazano z drsnikom težavnosti na sliki.

Pozorno boste morali opazovati barvne pike in oceniti možnosti kombinacij številk, da boste našli pravilno kodo. Čeprav je ta izziv težak, ga boste lahko opravili, če boste ostali osredotočeni in skrbno preučili vsako možnost.

Opozorilo! Barvne pike niso razporejene po vrstnem redu. Na spletni strani . na voljo imate 20 sekund. da najdete kodo ali dokončate izziv. Če v tem času ne boste mogli rešiti izziva ali najti kode, morda ne boste mogli dokončati igre. Zato bodite previdni in pozorni!

Pomembno si je zapomniti, da je za iskanje pravilne kode, ki se skriva v uganki dneva, bistvenega pomena delovanje vašega logičnega uma. Ko najdete pravo kodo, vam to daje občutek zadovoljstva in pomaga povečati zaupanje v svoje sposobnosti. Bolj ko trenirate svoje možgane, bolj so sposobni reševati bolj zapletene probleme.

Redno treniranje uma in igranje logičnih iger sta učinkovita načina za izboljšanje sposobnosti logičnega in strateškega razmišljanja. Svojo sposobnost reševanja ugank lahko izboljšate tudi tako, da preizkusite različne metode.

Uganko lahko poskusite rešiti z opazovanjem, sklepanjem, dedukcijo ali z iskanjem namigov.
Pomembno je, da si za vsako uganko vzamete čas in analizirate informacije, ki jih dobite, preden poskušate najti rešitev. Z izvajanjem teh načel v praksi boste na dobri poti k iskanju pravilne kode za uganko dneva.

Odkrijte šifro dneva!

Počakajte, razkrili bomo kodo dneva. Na sliki so prikazane številke, ki sestavljajo šifro, ki jo je treba najti, in so obarvane. Ste pripravljeni? Potem je koda naslednja 871 ! Čestitke tistim, ki so našli odgovor v manj kot 20 sekundah. Upamo, da vam je bilo zabavno, in vas vabimo, da se nam kmalu spet pridružite pri novem izzivu!

Legrisou.com

Spodbujamo vas, da z deljenjem tega članka izzovete svoje prijatelje ali družino. Veliko časa porabimo za ustvarjanje zabavnih iger, ki jih lahko igrate vsak dan, in veseli bomo, če boste naše delo delili v družabnih medijih. Na kaj torej čakate? Izzovite svoje prijatelje in družino ter preverite, kdo bo zmagal!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.