Domov » Novice » Logični test: ali lahko najdete manjkajoče število v tem trikotniku?

Logični test: ali lahko najdete manjkajoče število v tem trikotniku?

Ta test logike vsebuje števila, ki so predstavljena v trikotniku. To je test za genije, ki jih preizkuša tako v sposobnosti opazovanja kot v hitrosti, s katero rešijo problem.

Preizkuša njihovo razmišljanje v določenem časovnem okviru in njihovo sposobnost uporabe logičnega uma za odkrivanje skrivnostnega števila na tem trikotniku.

Katera je manjkajoča številka na tem trikotniku?

S ta logični test, poiskati morate logiko številk v trikotniku, da bi odkrili manjkajočo številko.. Pri tem je potrebno veliko opazovanja, da bi razvozlali povezavo med posameznimi številkami v trikotniku. Poiskati moraš pravi način pristopa k problemu in nato logično razmišljanje.

Ko boste ugotovili, kaj jih povezuje med seboj, boste lažje našli manjkajoče število. Če se na prvi pogled zdi, da je logični test težak, je vse to vprašanje vizualizacije, inteligence in zdrave pameti. Ta logični test je dostopen vsem. Če lahko hitro najdete odgovor, meri vaše analitične sposobnosti.

Lava.si

Zakaj opraviti test logike?

Logični test dobro izkorišča možgane za preverjanje inteligence. Hitrost pri analizi logičnega testa je pomembna zlasti pri zaposlovanju. V večini poklicev je to zelo zahtevana spretnost reševanja problemov.

Z njim se namreč preverja, ali je kandidat sposoben logično razmišljati. Ta logični test je še posebej predložen kandidatom pri razvoju podatkovne znanosti, arhitekture ali programiranja.

Kakšna je torej rešitev?

Najprej, je treba upoštevati, da je vsota dveh stranic 36. Da bi našli manjkajoče število, moramo torej sešteti vsa števila, torej 32, da dobimo 36, manjkajoče število je 4.

Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.