Domov » Novice » Logični test: Kaj je na sliki narobe? Na voljo imate 10 sekund!

Logični test: Kaj je na sliki narobe? Na voljo imate 10 sekund!

Ali lahko ugotovite, kaj je na sliki narobe?

Slika, ki jo predstavljamo danes, je videti zelo mirna, vendar je nekaj narobe. Odprite oči in se ne bojte pogledati. Ko govorimo o strahu, ali ste vedeli, da se nekateri ljudje z ommatofobijo bojijo človeških oči? Ta fobija se kaže v paničnem strahu pred pogledom ljudem v oči in obratno. V testu, ki vam ga predstavljamo, boste morali pogledati ilustracijo, in sicer naravnost v oči, in poiskati element, ki ni normalen.

Kaj je narobe na tej sliki, ki je videti povsem običajna?

Današnji test je vizualni in analitični test. Uporabiti boste morali obe spretnosti, da boste našli vsiljivca na sliki. Ni nujno, da je naloga težka, vendar so potrebne nekatere spretnosti, da ugotovite, kaj je narobe. Namenjen je predvsem odraslim in otroci ga verjetno ne bodo zmogli opraviti.

© lava.si

Če želite uspešno opraviti ta vizualni test, morate sliko natančno pregledati in ugotoviti, kaj je narobe. To je lahko predmet, del prizorišča, barva ali splošni videz, ki ne ustreza določeni logiki resničnosti. Oglejte si vse elemente slike in vse podrobnosti, vsiljivec se nekje skriva. Pomembno je, da ste pozorni in prodorni, da ugotovite, kaj je narobe. Bodite previdni, ta test je časovno omejen in za iskanje tega elementa imate na voljo le 10 sekund.

Ste našli napako na sliki?

Časovni rok 10 sekund se je iztekel. Testa je konec. Upamo, da ste uživali v tej mali igrici in našli pravilen odgovor.

Rešitev testa

Na prvi pogled ta ilustracija odraža popolno podobo kampanje, na njej do zdaj ni bilo nič narobe. Vendar so vaše oko začeli motiti trije elementi, ki odlično izstopajo: avtomobil, lik s psom in znak. Vaš pogled je pravilen, vsiljivec je med temi tremi predlogi.

Če najprej preučimo avtomobil, vidimo, da vozi po levi strani in da je volan na desni strani. S tem ni nič narobe, nekatere države vozijo po levi. Drugič, starec, ki hodi po sredini ceste, tudi ni nič nenavadnega, saj ni pločnika. Tretjič, smerokaz, to je smerokaz za križišče. Ker pa gre za levo cesto, bi moral biti znak na drugi strani ceste.

© lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.