Domov » Novice » Logični test: Kateri rezervoar bo prej poln? Preizkusimo vaš IQ!

Logični test: Kateri rezervoar bo prej poln? Preizkusimo vaš IQ!

Logični izzivi so trenutno zelo priljubljeni, danes pa imamo enega, ki je še posebej zanimiv. Predlagamo vam, da z analizo slike, na kateri je več vodovodnih cevi, rešite test dneva, ki je sestavljen iz ugotavljanja, kateri rezervoar se bo najprej napolnil.

Odgovor morate poiskati z uporabo načel logike in matematike.

Ta izziv vključuje analitično in logično razmišljanje ter ponuja odlično priložnost za zabavo ob vadbi reševanja kompleksnih problemov. Zato vse vabimo, da se udeležite tega izziva in tako izboljšate svoje logične in matematične sposobnosti. Če ste torej pripravljeni, potem je čas, da sprejmete današnji izziv in poiščete rešitev!

© Lava.si

Preizkusite svoje spretnosti in ugotovite, kateri rezervoar bo prvi poln!

S tem testom lahko preizkusite svojo koncentracijo in logične sposobnosti. Oglejte si sliko: rezervoarja sta povezana s cevjo. Osredotočite se na nivo vode in velikost rezervoarjev ter ugotovite, kateri rezervoar bo prvi poln.

Pazite na pasti: nivo vode se lahko spreminja glede na vreme ali tlak v cevi. Zahtevnost testa lahko preverite tako, da si ogledate drsnik na sliki. Ste pripravljeni sprejeti izziv?

Vabimo vas, da kliknete spodnji gumb “Naprej” in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.