Domov » Novice » Logični test: povečajte svoj IQ in poiščite kodo v manj kot 40 sekundah!

Logični test: povečajte svoj IQ in poiščite kodo v manj kot 40 sekundah!

Današnja uganka je šifra, ki jo odkrijete, če sledite priloženi sliki. Našli boste pet napačnih kombinacij, ki so namig za štirimestno kodo. Toda kaj je ta vrsta logičnega in ugankarskega testa?

Logični in miselni testi so igre, ki od udeležencev zahtevajo, da uporabijo svoje analitične sposobnosti in znanje za rešitev problema. Ti testi so lahko v različnih oblikah, kot so križanke, uganke, igre spomina ali iskanje skritih predmetov. Testi so težji z dodajanjem omejenih in/ali napačnih namigov.

Ti izzivi so še posebej priljubljeni na družabnih omrežjih, kjer jih delijo z velikim občinstvom. Uporabniki si morajo razmigati možgane, da najdejo šifro in na koncu razkrijejo rešitev. Ste pripravljeni sprejeti izziv in poiskati kodo?

© lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati pri reševanju izziva

Izziv iskanja pravilne štirimestne kode je težaven, kar je razvidno iz drsnika za težavnost. Če želite uspešno rešiti to uganko, morate biti pozorni in zbrani ter upoštevati naslednja pravila: vsako kombinacijo štirih številk spremljajo obarvane pike.

  • Bela pika pomeni, da ena od številk ni prisotna.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravem polju.
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravem polju.

Pozorno in zbrano morate poiskati štirimestno kodo, ki ustreza obarvanim pikam.

Bodite previdni! Obarvane pike niso razporejene po vrstnem redu. Za iskanje kode ali dokončanje izziva imate 40 sekund časa, zato bodite pozorni in pazite na njihov položaj!

Ta preizkus je odličen način za spodbujanje možganov in ohranjanje njihove kondicije. Logično razmišljanje je nujno za reševanje vsakdanjih ugank, ki so lahko zelo zanimive in zahtevne.

S to vadbo lahko svoje možgane usposobite za reševanje zapletenih problemov in iskanje ustvarjalnih rešitev. Prav tako izboljša sposobnost možganov, da si zapomnijo informacije in se hitreje učijo.

Uganke z varnostno kodo so zato odličen način za vadbo logičnega uma in pomagajo ohranjati možgane v kondiciji. Zato se brez zadržkov lotite izziva in poiščite pravi odgovor na današnjo uganko!

Odkrijte skrivnostno kodo!

Počakajte, kmalu bomo razkrili šifro dneva. Če si ogledate sliko, boste videli, da so številke, ki sestavljajo šifro, označene z barvo. Spodbujamo vas, da rešitev najdete v manj kot 40 sekundah. Kakšna je skrivnostna koda?

Odgovor je 8341! Čestitamo tistim, ki so odgovor našli hitro!

© lava.si

Vabimo vas, da z deljenjem tega članka izzovete svoje prijatelje in družino. Veliko časa porabimo za pripravo zabavnih iger, ki jih dajemo na voljo vsak dan, in veseli bomo, če boste ta članek delili v družabnih omrežjih. Zato ne čakajte več in sprejmite izziv!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.