Domov » Novice » Logični test: preizkusite svoj IQ in poiščite kodo v 40 sekundah!

Logični test: preizkusite svoj IQ in poiščite kodo v 40 sekundah!

Vaša naloga je, da z analizo slike poiščete kodo.

Današnja uganka je preizkus logičnega razmišljanja in iskanja kode. Zdaj si bomo ogledali, kako to lahko storite.

Logični in ugankarski testi so zelo priljubljeni in so lahko zelo zabavni. Pogosto jih najdemo v družabnih omrežjih, kjer so priljubljene, ker uporabnikom omogočajo, da tekmujejo v spodbudnih in zabavnih izzivih.

V današnji uganki boste morali poiskati trimestno kodo z analizo slike, ki ima 4 napačne kombinacije, vendar vsebuje namige, ki vam bodo pomagali pri iskanju.

Vaša naloga je, da z analizo slike in upoštevanjem različnih namigov in simbolov poiščete kodo ter določite pravo kombinacijo. Ste pripravljeni? Veliko sreče!

© Lava.si

Pravila za reševanje izziva

Za uspeh pri tem izzivu je pomembno, da opazujete in se osredotočite. Pri iskanju pravilne trimestne kode je treba upoštevati pravila. Po vsaki kombinaciji opazujte obarvane pike.

  • Bela pika pomeni, da ena od številk ni prisotna.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravem polju.
  • Zelena pika pomeni, da je ena od številk v desnem polju.

To je izziv srednje stopnje, kot je prikazano na drsniku težavnosti na sliki. S pozornim opazovanjem in upoštevanjem pravil lahko rešite to uganko in najdete pravilno trimestno kodo!

Prosimo, upoštevajte! Barvne pike niso razporejene po vrstnem redu. Za iskanje kode ali dokončanje izziva imate 40 sekund časa.

Pri iskanju kode v današnji uganki je treba uporabiti logično razmišljanje. Razvijanje kognitivnih sposobnosti vam pomaga pri pomnjenju in reševanju težav.

Trening možganov izboljšuje logično mišljenje in spodbuja ustvarjalnost. Tako se z vsakodnevnim treningom izboljšajo kognitivne sposobnosti in izostrijo spretnosti.

Uganke je lažje reševati in kode so hitreje odkrite. Poleg tega uporaba logičnega uma pomaga v boju proti staranju možganov in ohranjanju spomina.

Če želite videti rešitev na naslednji strani, kliknite na “Naprej” spodaj.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.