Domov » Novice » Logični test: rešite ta izziv in pomagajte piratu izračunati težo diamanta. Koliko mora postaviti na tehtnico?

Logični test: rešite ta izziv in pomagajte piratu izračunati težo diamanta. Koliko mora postaviti na tehtnico?

Rešite ta logični test in preverite, ali so vaši možgani in sposobnosti razmišljanja še vedno odlični.

To sestavljanko lahko reši vsak, vendar jo lahko le najboljši rešijo v nekaj sekundah. Morda vas zanima, ali boste med njimi tudi vi. Preberite si, ali vam bo uspelo ali ne, tako kot večini uporabnikov interneta.

Logični test, ki preizkusi vaše sposobnosti sklepanja

Cilj testa je preprost, kot je prikazano na spodnji sliki. Vaša naloga je pomagati piratu odpreti njegovo skrinjo z zakladom. Pri tem boste morali določiti težo modrega diamanta. Za to uporabite druge uteži na sliki. Če želite imeti najboljše možnosti za uspeh, sta potrebni zbranost in pozornost.

© Lava.si

Kateri so dobri razlogi za izvedbo tega logičnega testa?

Igre s številkami so že od nekdaj znane kot sproščujoče dejavnosti, ki močno zmanjšujejo stres. S tem testom boste izboljšali tudi svojo koncentracijo. Če se boste zmotili pri določanju teže enega od predmetov, boste neuspešni.

Če si želite ogledati rešitev na naslednji strani, kliknite spodnji gumb “Naprej”.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.