Domov » Novice » Logični test: v manj kot 40 sekundah poiščite štirimestno kodo in preverite svoj IQ!

Logični test: v manj kot 40 sekundah poiščite štirimestno kodo in preverite svoj IQ!

Vsebina

Logični in miselni testi so zelo priljubljeni med navdušenci nad igrami in izzivi. Ti so še posebej priljubljeni v družabnih omrežjih, saj spodbujajo možgane in dajejo vsakomur priložnost, da izstopa. Danes vam ponujamo nov izziv: poiščite kodo!

Ta uganka je sestavljena iz slike s 5 napačnimi kombinacijami, ki pa dajejo namige. Uganiti morate šifro, tj. pravo kombinacijo 4 številk. Ta igra je zelo zahtevna in usposablja vaše možgane za iskanje rešitev zapletenih problemov.

Razumeli boste, ta test vas bo preizkusil in od vas zahteval, da uporabite vso svojo logiko in sposobnost razmišljanja o rešitvah. Torej, ste pripravljeni na izziv? Če je tako, sledite spodnjim navodilom, da poiščete kodo!

© lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati pri reševanju izziva

Če želite uspeti v tem izzivu, morate biti zelo pozorni in osredotočeni. Pravila so preprosta: najti morate pravo 4-mestno kodo. Če želite to narediti, opazujte barvne pike, razporejene za vsako kombinacijo 4 števk.

  • bela pika pomeni, da ena od števk manjka.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravi celici.
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravilnem polju.

Zato morate poskusiti znova ustvariti zaporedje 4 števk, ki bo ustrezalo barvi pik, da bi našli kodo.

Ta izziv je težke stopnje, kot prikazuje težavnostni drsnik na sliki. Zato je za iskanje rešitve potreben čas in precejšnja koncentracija. Pravzaprav je treba vsako kombinacijo skrbno preučiti, da bi našli pravo kodo, pa tudi da bi se izognili slabim poskusom, ki bodo samo preprečili iskanje rešitve.

Opozorilo! Barvne pike niso postavljene po vrstnem redu. Imate samo 40 sekund, da najdete kodo ali dokončate izziv; zato si vzemite čas in si dobro oglejte vsako barvno piko, preden nadaljujete z naslednjim korakom.

Ko se znajdete pred uganko, je pomembno, da uporabite svoj logični um, da ugotovite rešitev. Dejansko lahko uganke in druge uganke spodbudijo vaše možgane in jih naučijo razmišljati. Bolj ko vadite svoj um, bolj se bodo razvijali vaš spomin in analitične sposobnosti.

Z vajo boste hitreje analizirali kompleksne situacije in lažje našli rešitve. Torej, z reševanjem uganke dneva se lahko ne samo zabavate, ampak tudi trenirate svoje možgane!

Izziv je rešen!

Vemo, da nestrpno čakate na rešitev izziva. Potem vas ne bomo več čakali. Rešitev je prikazana na sliki;številke, ki jo sestavljajo, so obarvane, zato boste morali pozorno iskati kodo.

In koda, ki jo morate najti, je 8426! Bravo vsem, ki ste odgovor našli v manj kot 40 sekundah!

 width=

Pokličite svoje prijatelje in družino, da sprejmejo izziv! Dajte ta članek v skupno rabo na družbenih medijih in povabite svet, da se vam pridruži pri igranju. Veliko časa porabimo za izdelavo vseh teh zabavnih iger, ki vam jih damo na voljo vsak dan.

Zato nas bo zelo razveselilo, če boste delili ta članek. Pomembno je vedeti, da je tekmovalni duh ključ do ohranjanja forme, zato izzivajte sebe in tiste, ki jih imate radi!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.