Domov » Novice » Matematična uganka: preizkusite svoj IQ z reševanjem tega izziva s samo 2 ujemanji!

Matematična uganka: preizkusite svoj IQ z reševanjem tega izziva s samo 2 ujemanji!

Vsebina

Današnja uganka je sestavljanka ki jo je treba rešiti v določenem času in je izziv za zdravo pamet. Začetna enačba je 9-2=3vendar je ta enačba napačna! Naloga je torej popraviti enačbo v manj kot 60 sekundah. Težavnost ugank in uganke je že od nekdaj priljubljen način preverjanja kognitivnih sposobnosti in IQ.

Legrisou.co.uk

Je tudi priljubljena oblika zabave na družabnih omrežjih, kjer izzivi se objavljajo vsak dan. Tu preizkušamo vašo logiko, domišljijo in hitrost pri reševanju te napake v manj kot minuti. Ste kos izzivu? Potem začnite zdaj!

Rešite današnji IQ test!

Ste pripravljeni na izziv? Vabimo vas, da preizkusite svoje sposobnosti in iznajdljivost. Za uspeh morate pozorno opazovati in se osredotočiti. In ne bojte se razmišljati zunaj okvirjev!

Danes bomo vaše sposobnosti reševanja preizkusili s sestavljanko: Za rešitev enačbe moraš premakniti le 2 sirki! Si pripravljen na izziv?

Izziv sestavljanke je odličen način za urjenje uma in ustvarjalnosti. Omogoča nam, da se osredotočimo in poiščemo rešitve za zapletene probleme. Za uspeh pri tem izzivu je pomembno, da opazujemo različne elemente na plošči in si vzamemo čas za razmislek o možnih gibih.

Zavedati se moramo tudi, da lahko vsaka poteza vpliva na rešitev igre in na naslednje poteze. In končno, potrpežljivost in vztrajnost sta bistveni lastnosti za reševanje tovrstnih izzivov.

Rešitev testa IQ!

Družabna omrežja so v zadnjem času preplavljena s tem priljubljenim izzivom. Za razlago rešitve smo pripravili sliko, in vas vabimo, da jo odkrijete. Čestitamo vsem, ki so našli pravilen odgovor v manj kot 60 sekundah: 6-3=3.

Lava.si

Reševanje te uganke zahteva veliko koncentracije, zato spodbujamo vse, da se lotite tega izziva!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.