Domov » Novice » Matematična uganka: Preizkusite svoje sposobnosti in IQ s tem izzivom, uravnotežite enačbo v 60 sekundah tako, da premaknete samo 1 uganko!

Matematična uganka: Preizkusite svoje sposobnosti in IQ s tem izzivom, uravnotežite enačbo v 60 sekundah tako, da premaknete samo 1 uganko!

Vsebina

Uganka dneva je preprosta matematična enačba, ki skriva globlji problem. 1+2+3+8=21 je napačna enačba. Uganka je najti pravilno rešitev v manj kot 60 sekundah.

Testi IQ in uganke so priljubljeni že vrsto let in se pogosto uporabljajo za merjenje inteligentnosti posameznika. Ti testi so priljubljeni tudi v družabnih omrežjih, kjer jih je mogoče deliti kot igre.

Danes je vsak dan na voljo neskončno število testov in ugank, ki udeležencem omogočajo odkrivanje njihovih sposobnosti in inteligence.

Ta posebna uganka je odličen način za preizkus vaših matematičnih sposobnosti in vabimo vas, da poskusite najti rešitev, preden se čas izteče. Odvisno je od vas!

© lava.si

IQ test dneva!

Danes vam predstavljamo možgansko zbadljivko, ki vas bo zagotovo preizkusila! Za uspeh v tem izzivu bo treba opazovati in se osredotočiti. Da bi našli rešitev, boste morali razmišljati izven okvirov.

Za rešitev te enačbe lahko premaknete samo eno vžigalico. Ste torej pripravljeni sprejeti izziv?

Uganka je odličen način za spodbujanje našega uma in izboljšanje naše ustvarjalnosti. Da bi uspeli, moramo pozorno opazovati in se osredotočiti na nalogo, ki jo imamo. Kosi sestavljanke se morajo popolnoma prilegati in najti moramo način, kako jih združiti.

Za rešitev izziva so potrebni dober smisel za opazovanje, dobra koncentracija in dobro razumevanje problemov.

Prav tako moramo biti pripravljeni poskusiti različne načine, dokler ne najdemo prave rešitve. Proces je lahko zelo zadovoljujoč in zahteven, ko smo sposobni uspešno rešiti uganko.

Ali vam je ta test všeč? Če vam je všeč, sem prepričan, da se boste tudi pri tem testu dobro zabavali in izboljšali svojo koncentracijo! Dokaži, da je tvoja logika pravilna, in pravilno premakni vžigalice, da dobiš najmanjše število!

Uganka, ki izziva možgane

V zadnjih dneh se je po družbenih omrežjih, predvsem na Twitterju in Instagramu, začel širiti zelo priljubljen izziv oziroma uganka. Uporabniki vabljeni, da poiščete rešitev uganke: 7+2+3+9=21. Navdušeni smo nad tistimi, ki so pravilen odgovor našli v manj kot 60 sekundah!

Vsi želimo spodbuditi vašo radovednost in kritično mišljenje. Zato smo postavili sliko, ki pojasnjuje zgornjo rešitev. Upamo, da vas je ta izziv miselno spodbudil in ste uživali v času, ki ste ga porabili za reševanje.

© lava.si

 

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.