Domov » Novice » Matematični izziv: Ali lahko v manj kot 20 sekundah rešite enačbo s premikanjem ene sirke?

Matematični izziv: Ali lahko v manj kot 20 sekundah rešite enačbo s premikanjem ene sirke?

Ta test je dobra priložnost, da preizkusite svoje logične in miselne sposobnosti ter preverite, ali lahko najdete skrivno kodo, skrito na sliki.

Danes bomo sprejeli izziv. Rešili bomo enačbo, ki se morda zdi nemogoča za rešitev: 9+6 = 5. Kako je to mogoče? V naslednjih nekaj sekundah bomo našli rešitev te uganke in še veliko več.

Testi IQ so običajna praksa ocenjevanja inteligenčnega količnika in sposobnosti reševanja problemov. Sestavni del teh testov so tudi uganke, ki spodbujajo ustvarjalno mišljenje in analitične sposobnosti.

Uganke so postale zelo priljubljene na družabnih omrežjih, kjer se pojavljajo številni izzivi. Nekatere so težke in zahtevajo veliko koncentracije, druge so preprostejše in jih je mogoče rešiti precej enostavno. Ne glede na vrsto izziva so vsi zasnovani tako, da vam omogočijo preizkus testov IQ.

Zdaj bomo preverili, ali nam bo uspelo rešiti uganko, ki smo jo dobili danes 9+6=5, v manj kot 20 sekundah!

© Lava.si

Rešite test IQ!

Danes vam ponujamo zelo zahtevno uganko. To je zelo zanimiva uganka, ki zahteva globoko razmišljanje in intenzivno koncentracijo.

Če želite najti rešitev, morate razmišljati zunaj okvirov. Za rešitev enačbe moraš premakniti eno samo uganko! Zberite prijatelje in poskusite najti rešitev, preden bo prepozno!

Vabimo vas, da kliknete na “Naprej” spodaj in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.