Domov » Novice » Matematični izziv: izmerite svoj IQ tako, da premaknete samo 1 tekmo!

Matematični izziv: izmerite svoj IQ tako, da premaknete samo 1 tekmo!

Testi IQ in uganke so najbolj priljubljena orodja za merjenje inteligentnosti in potenciala posameznika. Ljudje radi sprejemajo intelektualne izzive, bodisi v vsakdanjem življenju bodisi v družabnih omrežjih.

Danes vam bomo predstavili uganko, ki je v zadnjem času postala zelo priljubljena na internetu.

Današnji test je preprosta enačba: 1 + 4 = 5 – 9. Toda ta enačba je napačna! To je izziv: rešiti napako v manj kot 40 sekundah. V nasprotnem primeru uganke ne boš mogel rešiti! Vendar to ni klasična igra s sestavljankami, temveč preizkus vaše sposobnosti iskanja hitrih in učinkovitih rešitev zapletenih problemov.

© lava.si

Ste pripravljeni na izziv? In ali lahko najdete pravo rešitev v manj kot 40 sekundah? To bomo kmalu izvedeli!

Današnji test IQ!

Danes vam ponujamo uganko, ki bo preizkusila vašo inteligenco in sposobnosti opazovanja. Za uspešno opravljen izziv vam priporočamo, da si vzamete čas za pozorno opazovanje tekem in uporabite svoje sposobnosti kritičnega razmišljanja, da najdete rešitev.

Ne pozabite, da boste za rešitev uganke morda morali razmišljati zunaj okvirjev. Danes lahko za iskanje odgovora premaknete le eno uganko. Veliko sreče!

Za rešitev uganke moramo uporabiti svoj um in ustvarjalnost. Bistveno je, da si ogledate podrobnosti in si vzamete čas za koncentracijo. To je lahko težka vaja, ki zahteva nekaj truda, vendar je eden najboljših načinov za spodbujanje naše inteligence in razvijanje spretnosti reševanja problemov.

Ključno je, da dobro pripravimo svoj akcijski načrt in da kljub težavam vztrajamo. Z nekaj vaje se lahko naučimo opremiti z orodji, ki jih potrebujemo za premagovanje vsakega izziva.

Rešitev testa IQ

Matematični izzivi so v zadnjem času zelo priljubljeni na družbenih omrežjih, zlasti ta izziv pa je zaokrožil po računih na Instagramu in Twitterju. Spodaj je slika z rešitvijo izziva.

© lava.si

Če ste odgovor našli v manj kot 40 sekundah, potem ste res nadarjeni! Rešitev je 1-4=6-9. Upamo, da se vam je ta članek zdel koristen, in se vam zahvaljujemo, da ste ga prebrali.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.