Domov » Novice » Na obeh fotografijah se ena oseba obnaša slabo. Na voljo imate 7 sekund, da jo najdete!

Na obeh fotografijah se ena oseba obnaša slabo. Na voljo imate 7 sekund, da jo najdete!

Ali lahko najdete tistega, ki dela narobe?

Pri današnjem testu boste morali odpreti obe očesi. Ste vedeli, kdo je zmagovalec v kategoriji “žival z največ očmi”? To je čiton, ki je vrsta mehkužca, ki ima lahko tudi do 1.000 oči! Te oči se nahajajo na lupini, ki je narejena iz aragonita. Vendar pa mu vse oči ne omogočajo odličnega vida. Da bi našli krivca na tej sliki, boste potrebovali več kot dve očesi. Po potrebi pokličite nekoga, da vam pomaga.

Kateri posameznik je kriv?

Čeprav se naš test zdi preprost, boste potrebovali nekaj časa, da pravilno analizirate sliko in ugotovite, kdo je kriv. S tem testom lahko razvijete svojo sposobnost prepoznavanja neobičajnega vedenja, kar je lahko zelo koristno v vsakdanjem življenju.

©Lava.si

Za izvedbo tega vizualnega preizkusa je ključnega pomena, da sliko pozorno opazujete in si vzamete čas za analizo vsake podrobnosti, da bi ugotovili moteči element. Pri tem se je treba osredotočiti in biti pozoren, da opazite morebitne namige, ki bi vas lahko pripeljali do krivca.

Uspeh tega preizkusa je odvisen od vaše sposobnosti opazovanja in le ostro oko lahko odkrije, kaj je narobe. Bodite pozorni, čas je omejen in za odkritje napake imate na voljo le 7 sekund.

Ali veste, kdo je krivec?

Da bi našli tistega, ki nekaj počne narobe, je to zelo preprosto. Skrbno morate analizirati obe sliki in poiskati sumljive poteze. Kaj je nenavadno? Ali gre za vedenje? Ali gre za dejanje? V pomoč vam je mala analiza: na sliki sta dve vozili in tri osebe, ki so označene. Kot ste morda opazili na drugi sliki, je voznik sam. Ali to vpliva na sestavljanko?

Časovni rok se je iztekel in s tem je test končan. Upamo, da ste se dobro zabavali in da vam je uspelo najti pravi odgovor. Če ne, je tu rešitev.

Rešitev testa

Natančneje si oglejte drugega voznika, saj njegovih rok ni na volanu. Je nevaren za javnost! Če menite, da je bil deček namig za rešitev uganke, je bila to past.

©Lava.si

Če vam je v 7 sekundah uspelo prepoznati napačnega voznika, to kaže na odlične analitične in opazovalne sposobnosti. Čestitamo vam za ta dosežek!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.