Domov » Astrologija » Na te 3 znake se je treba pripraviti v primeru družinske krize.

Na te 3 znake se je treba pripraviti v primeru družinske krize.

Na spletnem mestu april 2023vidimo vpliv Merkurja v Biku Merkur v Biku se razteza po celotnem zodiaku. Ta najhitrejši planet v sončnem sistemu deluje prefinjeno in prinaša spremembe na različnih področjih našega življenja.

Astrološka znamenja, ki jih ta vpliv najbolj prizadene, bodo še posebej prizadeta v družinskem življenju. Če imate družinskega člana, ki se je rodil pod enim od teh ozvezdij, se morate pripraviti na težke čase.

Prav tako, to obdobje lahko oslabi družinske odnose in povzroči napetosti med družinskimi člani.. Zvezde nas opozarjajo, da bodo to obdobje zaznamovali pomembni izzivi in trenutki stresa, ki lahko vplivajo na počutje vseh.

Pomembno je, da prepoznate učinke tega obdobja na svojo družino in kako se z njimi spopasti. V tem članku si bomo ogledali različna zodiakalna znamenja in preučili njihove astrološke napovedi za april. Razložili bomo, kaj lahko pričakujete in kako lahko najbolje obvladate to obdobje.

Gibanja planetov v tem mesecu so zelo pomembna in pričakujemo, da bodo njihovi vplivi močnejši kot kdaj koli prej. Merkur se pomakne v znamenje Bika, kar pomeni, da bo njegov vpliv vplival na vse nas. Merkur je povezan s komunikacijo, mislimi in umom. Zato bi morali biti vsi sposobni bolj jasnega in učinkovitega komuniciranja. Nekatera astrološka znamenja bodo imela od Merkurjevega vpliva več koristi kot druga, kar pomeni, da bodo lahko bolje obvladovala družinske odnose, ki se bodo pojavili. Tisti, ki doživljajo težke družinske situacije, bodo morda našli nepričakovane rešitve in načine, kako izboljšati odnose s svojimi bližnjimi.

Dvojčki: 21. maj – 20. junij

V tem mesecu se bodo Dvojčki soočali z družinskimi napetostmi. Napetosti med Marsom in Saturnom lahko povzročijo ovire. Planeta Merkur in Neptun sta ugodna in ponujata nekaj modrosti in intuitivnosti. Zaradi črne lune bodo njihove odločitve težje, vendar ne nemogoče.

Tranzit Lune lahko okrepi odločitve Dvojčkov, vendar morajo biti previdni, da ne bodo pod vplivom svojih čustev. Preden se odločijo, morajo upoštevati tudi svojo okolico in upoštevati mnenja drugih. Planeti Venera in Uran bodo v njihove odnose vnesli stabilnost.

Kozorog: 22. december – 19. januar

Kozorogi se bodo aprila soočili s težkimi družinskimi razmerami. Planet Merkur je ta mesec retrograden, kar lahko povzroči, da komunikacijo bolj zapleteno. Vendar pa bosta planeta Jupiter in Venera kozorogu nudila podporo in ga spodbujala, naj se osredotoči na ljubezen in mir.

Saturnove sile lahko v tem mesecu vplivajo tudi na kozoroge. To je lahko zanje intenziven čas, saj bodo morda morali sprejeti težke odločitve glede svoje družine. Pozorno morajo prisluhniti svojim notranjim vodnikom in sprejeti odločitve, ki bodo spoštovale njihove vrednote.

Strelec: 22. november – 21. december

April bo za strelce težak mesec, ko se bodo morali soočiti z družinskimi težavami. Mars je v opoziciji s Plutonomkar pomeni, da je lahko zelo stresno obdobje za njih.. Planet Uran bo v določenih obdobjih meseca ugoden in bo v njihovo življenje vnesel nekaj stabilnosti.

Strelci se bodo morali naučiti obvladovati stres in ostati mirni v vseh okoliščinah. Pri svojih odločitvah bodo morali biti previdni, saj lahko planet Neptun oteži komunikacijo. Pomembno je, da so odprti za predloge okolice, saj lahko tako pomagajo najti rešitve za nastale težave.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.