Domov » Novice » Na voljo imate 15 sekund, da poiščete 3 razlike med tema dvema fotografijama. To lahko storijo le trije od desetih ljudi!

Na voljo imate 15 sekund, da poiščete 3 razlike med tema dvema fotografijama. To lahko storijo le trije od desetih ljudi!

Ta test lahko opravijo le zelo pametni ljudje. Ali menite, da ste mu kos?

Ali imate intelektualne sposobnosti za genialnost? Danes bomo odgovor na to vprašanje našli tako, da bomo poskušali podreti hitrostni rekord. V današnjem izzivu bomo namreč s pomočjo vaše hitrosti ugotavljali, kako pametni ste. Če ste pripravljeni, je čas, da začnete.

Kaj morate storiti, da končate ta preizkus?

Pri današnjem izzivu bomo preizkusili vašo sposobnost koncentracije in vaše intelektualne sposobnosti. V ta namen vam bomo dali dve skoraj enaki sliki, na katerih sta mačka in miška. Sliki bosta videti popolnoma enaki. Vendar pa se bosta razlikovali z nekaterimi majhnimi podrobnostmi. Vaša naloga je, da te razlike najdete. Da pa bi dokazali, da ste res pametni, se boste morali podrediti časovni omejitvi: na voljo boste imeli le 15 sekund, da najdete 3 razlike med slikama. Ne pozabite, da hitrejši kot ste, bolj si zaslužite, da veljate za genija. Zato si pred začetkom pripravite štoparico.

©lava.si

Kakšen smisel ima opravljanje testa IQ?

Poleg tega, da so ti testi zabavni, saj so lahko podobni igri, so lahko tudi zelo koristni. Takšni izzivi namreč lahko spodbudijo vaše možgane in tako izboljšajo njihovo delovanje. Prvič, izboljšali boste sposobnost koncentracije, drugič, optimizirali boste svoje intelektualne sposobnosti. Testi vam bodo torej služili kot zabavne vaje, s katerimi se boste naučili biti pozorni na podrobnosti, vztrajati kljub težavam pri reševanju problema in premikati svoje intelektualne meje. Če si torej večkrat na teden vzamete čas za igranje ugank, boste okrepili svoje možgane.

15 sekund se je izteklo. Ste našli razlike?

Čestitamo vsem, ki ste za iskanje razlik med slikama potrebovali 15 sekund ali morda manj.

Tisti, ki v predvidenem času niste našli razlik, ne skrbite, zdaj bomo prešli k rešitvi te vizualne uganke v slikah.

©lava.si

Če vam je bil izziv všeč, ga delite v svojih družabnih omrežjih.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.