Domov » Novice » napoved za teden od 19. do 25. decembra 2022

napoved za teden od 19. do 25. decembra 2022

Da bi se dobro pripravili na predzadnji teden leta, si oglejte astrološke napovedi. Svoje odločitve za ta teden lahko uresničite z odločnostjo in močno voljo. Kaj še čakate, da boste videli, kaj vas čaka od 19. do 25. decembra 2022?

Oven

Ljubezen in zasebnost V tem tednu morate resnično razmišljati o sreči svoje ljubljene osebe. Izkoristite priložnost in se bolj osredotočite na njihova čustva in potrebe. Zato se odzovite, preden je čas primeren.

Delo in finance Delo in finance: Zdi se, da bo ta teden na delovnem področju nemiren, saj vam ne bo treba dodati nobenih novih odgovornosti. Edini izziv ostaja soočanje z aktualnimi dogodki. Vendar boste iz tega izšli v redu.

Pozdravljeni: Zvezde vam bodo ta teden naklonjene. Nič vas ne bo skrbelo.

Taurus

Ljubezen in zasebnost Bik: Biki bodo imeli ta teden priložnost uresničiti ene od svojih največjih ljubezenskih sanj. Dajte si pogum in se znebite strahu pred neuspehom.

Delo in finance Delo: Če svoje porabe ne načrtujete dobro, vas v tem tednu čakata nakupovanje in zapravljanje. Zato pametno nakupujte, zlasti darila.

Zdravje: Ta teden boste zelo dobre volje in vaše zdravje ne bo trpelo. Ohranite to energijo, da bo vaš teden bolj produktiven.

Gemini

Ljubezen in zasebnost Ta teden je idealna priložnost, da se Dvojčki osredotočijo na svoje bližnje. Predbožične priprave bodo potekale v družinskem krogu in v izjemno toplem vzdušju.

Delo in finance Delo in finance: V tem tednu ne boste imeli veliko dela. V tem primeru lahko upočasnite in hkrati uredite vse nedokončane zadeve.

Zdravje: Ta teden boste začeli z dobrim zdravjem in odličnim razpoloženjem. Če boste tako ravnali vsak dan, boste sčasoma več kot presenečeni nad tem, kako dobro vam to lahko prinese.

Rak

Ljubezen in zasebnost Konflikt v razmerju? Verjetno imate v mislih eno ali več oseb. Ta teden je čas, da se s temi ljudmi spravite, da se boste počutili bolje.

Delo in finance Bodite pozorni na ponudbe in promocije v tej sezoni. Preden dodate izdelek v košarico, primerjajte cene z drugimi izdelki.

Zdravje: Ta teden boste v odlični formi.

Leo

Ljubezen in zasebnost Znani ste kot tisti, ki “spreminja razpoloženje”. Ta praznični čas je odlična priložnost, da svoje najdražje pripravite na nepozaben božič.

Delo in finance Pazite, da ne boste pretiravali z božičnimi nakupi in zapravili preveč.

Pozdravljeni: Če želite shujšati in imeti lepo postavo, se med letošnjimi prazniki izogibajte mastni hrani. Če ste pretirano vztrajni, lahko izničite vsa svoja prizadevanja. Škoda bi bilo, če se ne bi prilegala počitniškim oblačilom.

Devica

Ljubezen in zasebno življenje Božič: ne obremenjujte se preveč s pripravami na božič. Ta teden se lahko zanesete na podporo prijazne osebe, ki bo za vas opravila večino stvari.

Delo in finance Med pripravami na praznike naloge enakomerno razdelite med člane gospodinjstva. Ne pozabite, da vam ni treba biti za vse sami.

Pozdravi: Utrujenost letos ne bo težava.

Bilanca

Ljubezen in zasebnost Božič: kljub času, ki ga preživite z družino v pripravah na božič, se boste počutili osamljene. Naredite nekaj introspekcije, saj je to morda najprimernejši čas, da to spremenite.

Delo in finance Izogibajte se zavrženi hrani v letošnji sezoni počitnic. V tem primeru ne nakupujte na zalogo, saj boste polovico zaloge zagotovo zavrgli. Bodite razumni.

Pozdravljeni: Tudi v teh prazničnih dneh ne opustite telesne dejavnosti. Vzemite si na primer čas za sprehod ali tek.

Škorpijon

Ljubezen in zasebnost Ne poskušajte biti ves čas uspešni, še posebej ta teden. To lahko privede do nepotrebnih sporov. Čas je, da se sprostite in se zanesete na dobro vzdušje.

Delo in finance To je odličen čas, da se o pomembnih stvareh pogovorite s svojim šefom ali vodjo projekta. V tem obdobju bo na delovnem mestu res prijetno in prijateljsko vzdušje.

Zdravje: Z zdravstvenega vidika ne boste imeli nobenih skrbi. Ta teden poskusite čim bolje izkoristiti svoje življenje.

Strelec

Ljubezen in zasebnost Srečate osebo, ki je niste videli že več let. Povabite jih na primer na božično večerjo.

Delo in finance Delo: v primerjavi z drugimi boste imeli veliko dela. Nadrejeni ne bo okleval pri izvajanju pritiska na vas. Če naloge dobro načrtujete, vam to lahko uspe.

Pozdravljeni: Ne obremenjujte se z malenkostmi in se osredotočite na pomembne stvari. Tako boste lahko v prazničnem času uživali na najboljši možni način.

Kozorog

Ljubezen in zasebno življenje Božič: vse, o čemer lahko razmišljate, je načrtovanje čarobnega božiča za vaše najdražje. Ne pozabite ovekovečiti teh trenutkov.

Delo in finance V letošnji praznični sezoni se boste odpravili po nakupih. Za vas je najpomembneje, da imajo vaši bližnji čudovit božič, ne glede na stroške.

Pozdravi: V tem tednu ne boste imeli razloga za skrb za svoje zdravje. Planetarna aura vam bo naklonjena, zvezde pa bodo poskrbele, da vas dobro razpoloženje ne bo zapustilo.

Vodnar

Ljubezen in zasebnost Božič: ta teden boste zaposleni s pripravami na božič. Pazite le, da v tem obdobju ne izgubite svojih prednostnih nalog.

Delo in finance Delo in finance: dobra organizacija financ je nujna, sicer boste imeli pred koncem leta finančne težave. Da bi se izognili nepotrebnim stroškom, z nakupi ne čakajte do zadnje minute.

Zdravje: Ta teden boste uživali v dobrem zdravju.

Ribe

Ljubezen in zasebnost Ta teden bo za vaše ljubezensko življenje čudovit.

Delo in finance Ne pozabite, da darilo ni nujno drago, če želite nekoga osrečiti. Namesto da se osredotočate na ceno, pomislite, kaj bi vaše najdražje resnično osrečilo.

Zdravje: Zaradi dobrega zdravja boste lahko dobro začeli teden.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.