Obdelava osebnih podatkov

Uvodne določbe o obdelavi osebnih podatkov


I.1 VIAPRESTIGE GROUP (v nadaljnjem besedilu “izdajatelj” ali “mi”) spoštuje vašo pravico do zasebnosti in zaščita teh pravic je za nas pomembna. Ta pravilnik o zasebnosti smo sprejeli, da bi pojasnili, kako zbiramo, hranimo in uporabljamo osebne podatke, ki smo jih zbrali o vas. Osebni podatki so podatki o vas, kot sta vaše ime in domači naslov, s katerimi vas je mogoče identificirati in ki sicer niso javno dostopni.


II. Zbiranje in uporaba informacij


II.1 Izdajatelj zbira osebne podatke samo za namene statistične analize.


II.1.1 Izpolnitev kontaktnega obrazca na našem spletnem mestu.


II.3 Če ne želite, da se vaši elektronski kontaktni podatki uporabljajo za pošiljanje komercialnih sporočil, nam to lahko kadar koli sporočite prek kontaktnega obrazca ali po navodilih na koncu vsakega komercialnega sporočila, ki ga prejmete.


II.4 Založnik lahko za optimizacijo prikaza ustreznih oglasov uporablja orodja, kot je google analytics..


III. Piškotki


III.1 Ko uporabljate spletno trgovino, lahko založnik samodejno prejme in shrani tudi določene informacije, ki jih posreduje vaš računalnik in brskalnik, ko uporabljate spletno mesto, vključno z vašim naslovom IP, podatki o piškotkih, značilnostmi strojne in programske opreme, zahtevami za spletno mesto in podatki, ki jih vsebujejo zahteve strani iz referenčnih spletnih mest. Piškotek je majhna količina podatkov, ki pogosto vsebuje anonimni edinstveni identifikator, ki ga spletno mesto pošlje v brskalnik in se shrani na trdem disku vašega računalnika. Založnik lahko uporablja piškotke za zagotavljanje prilagojene vsebine, sledenje vašim željam ali prikazovanje oglasov, ki ustrezajo vašim interesom, ter za druge namene, povezane z delovanjem in zaščito spletnega mesta. Brskalnik lahko nastavite tako, da zavrne piškotke, vendar v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh storitev, ki zahtevajo prijavo, in ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh ponudb v spletni trgovini. Tako zbrane osebne podatke lahko uporabimo za nadzor dostopa do spletne trgovine in izdelkov (storitev) ter olajšanje njihovega delovanja, pa tudi za komunikacijo, raziskave, trženje in druge namene, povezane z zbiranjem teh podatkov.

IV. Varnost osebnih podatkov in omejena souporaba
Z varnostnimi ukrepi zagotavljamo zasebnost in varnost vseh vaših osebnih podatkov.

IV.2 Založba vaših osebnih podatkov ne izposoja, prodaja ali deli s tretjimi osebami, razen kot je opisano spodaj:


IV.2.1 Podatke lahko za nas obdelujejo zaupanja vredni partnerji, ki zagotavljajo določene storitve, povezane z dobavo naših izdelkov ali pošiljanjem tržnih sporočil, če je za te dejavnosti potrebna obdelava določenih osebnih podatkov; vendar ti podizvajalci vaših osebnih podatkov ne smejo uporabljati za lastne namene;


IV.2.2 na podlagi posebnih informacij

Spletno mesto, ki ga je objavil : Viaprestige Groupe

39A rue Mohamed el Bequal 40000 Marakeš – Maroko

Direktor publikacij: Christophe Charrière

Hosting: O2switch proti Clermond Ferrand