Domov » Novice » Oglejte si sliko in poiščite popolne živali v vizualnem izzivu. Ali jih lahko najdete?

Oglejte si sliko in poiščite popolne živali v vizualnem izzivu. Ali jih lahko najdete?

Vizualni izziv, ki smo ga predstavili pred kratkim, je bil poiskati božični lik z dvema nosovoma na sliki, na kateri je bilo veliko njegovih klonov. Če ste to storili, vam ta novi izziv ne bo predstavljal težav, zato boste morali biti pozorni na vse prikazane podrobnosti.

Da bi premagali ta vizualni izziv, morate dobro uporabljati svoj vid.

Vizualni izziv

V tem vizualnem izzivu vam pokažemo dva polarna medveda, ki imata med drugimi risbami tudi svojo celotno silhueto. Vaša naloga je, da v 30 sekundah najdete zgoraj navedene živali. Ste pripravljeni? To bomo izvedeli v naslednjem trenutku.

22 december Vizualni izziv | Cool Guru

Za razliko od drugih hobijev so vizualni izzivi težavnostno zahtevni, zato morate v nekaj sekundah pospešiti svoj um in vid, da bi našli predvidene cilje.

Če želite poiskati druge podobne vizualne izzive, vključno z igranjem različnih hobijev, obiščite našo spletno stran in poiščite možnosti, primerne za vse člane družine.

Reševanje vizualnih izzivov

Za iskanje popolnih polarnih medvedov med figurami je bilo potrebnih 30 sekund, in če še vedno ne veste, kje so, je eden od njih v levem zgornjem kotu, vendar ga verjetno niste videli, ker je obrnjen navzdol.

Drugi polarni medved je na sredini celotne slike proti desni.

Reševanje vizualnih izzivov| Posebno

Delimo si majhne vizualne izzive, pri katerih boste morali svoj vid maksimalno osredotočiti. Če nimate veliko izkušenj z reševanjem tovrstnih ugank, lahko vadite nove spretnosti in izboljšate svoj rekord.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.