Domov » Novice » Opazovalni test: Ali boste lahko našli 3 razlike v manj kot 25 sekundah?

Opazovalni test: Ali boste lahko našli 3 razlike v manj kot 25 sekundah?

Sliši se preprosto, vendar premislite še enkrat. Mnogim je spodletelo že v prvem poskusu.

Ta test IQ je odličen način za spodbujanje kognitivnih sposobnosti in zlasti za merjenje njihove aktivnosti. Tako boste ugotovili, kako pametni ste v resnici.

Ta miselni izziv, ki je priljubljen med številnimi ljudmi na spletu, je predvsem vizualni preizkus, pri katerem morate v kratkem času opaziti tri razlike med dvema kopijama skoraj enakih slik. Sliši se preprosto, vendar premislite še enkrat. Številnim ljudem je prvič spodletelo. Če želite izvedeti, ali ste eden izmed redkih, ki jim bo to uspelo, se nemudoma seznanite s pravili, ki jih morate upoštevati.

IQ test: načelo igre

Pri tem preizkusu morate prepoznati vse elemente, po katerih se fotografiji razlikujeta. Videti so popolnoma enako. Vendar so med njimi razlike. Vaša naloga je, da jih vse najdete.

© Lava

Na prvi pogled je to precej enostavno. Vendar se ne pustite preslepiti na videz. To bi veljalo, če bi imeli na voljo ves čas na svetu, vendar smo za iskanje razlik določili časovni rok 25 sekund.

Ta omejitev bo pomagala oceniti vašo inteligenco, sposobnost obvladovanja pritiska in zmožnost uporabe časa v teh razmerah.

To otežuje delo, vendar bo pomagalo prepoznati najboljše in najsposobnejše. Če želite imeti največ možnosti za uspeh, imejte odprte oči in se poskušajte čim bolj osredotočiti. Sedite zadaj, da vas ne bo nič motilo.

Rešitev testa IQ

V tem inteligenčnem izzivu ste morali najti tri razlike. Ali ste v določenem času dobili pravo številko? Če je tako, vam čestitamo. Zagotovo imate ostre oči in odličen občutek za opazovanje.

Če ne, nam dovolite, da vam ponudimo odgovore na ta IQ test.

  • Prva razlika je keks v materini roki.
  • Druga razlika je v žepu hčerkine uniforme. Na kopiji na desni strani je večja.
  • Tretja razlika je vzorec na materinih hlačah.
© Lava

Če vam je bil ta test všeč, ga delite s prijatelji.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.