Domov » Novice » Opazovalni test: Ali lahko najdete 12 razlik med tema dvema slikama? Le najbolj pozorni jih zlahka ločijo.

Opazovalni test: Ali lahko najdete 12 razlik med tema dvema slikama? Le najbolj pozorni jih zlahka ločijo.

Današnja igra vas bo postavila na preizkušnjo! V manj kot 60 sekundah boste morali poiskati 12 razlik med dvema slikama koaljih mladičkov. To je zabavna in razvedrilna igra, ki jo lahko igrajo vsi. Z vizualnimi testi spodbujamo možgane in izboljšujemo sposobnost zaznavanja podrobnosti, ki je bistvena na številnih področjih.

Takšne igre lahko pomagajo razvijati sposobnosti, kot so pozornost na podrobnosti, hitro sprejemanje odločitev in vizualni spomin. Ti testi so tudi sproščujoči in zabavni, kar je pomembno za dobro duševno zdravje. Ste pripravljeni na izziv? Poišči razlike med slikama koaljih mladičkov in se zabavaj!

© Lava.si

Ali ste vedeli? O mladih koalah

Mladički koal se imenujejo džojsi. Na svet pridejo po 35-dnevni brejosti, so slepi, gluhi in brez kožuha. Plezati morajo po materinem telesu, da najdejo pot do rumenjakove vrečke, ki je vrečica na trebuhu matere. Mladički ostanejo v rumenjakovi vrečki šest mesecev in se hranijo z materinim mlekom. V naslednjih šestih mesecih postopoma dobijo obliko odraslega osebka in se občasno začnejo prebujati iz rumenjakove vrečke. Po enem letu so mladiči dovolj veliki, da lahko popolnoma zapustijo materino varstvo in preživijo sami. Wikipedija

Da bi našli 12 razlik med slikama, se je treba osredotočiti in pozorno opazovati. Če niste našli 12 razlik, si jih lahko ogledate na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.