Domov » Novice » Osebnostni test: Ali znate ohraniti skrivnost?

Osebnostni test: Ali znate ohraniti skrivnost?

Izberite žabo in uganite, kakšen zaupljivec ste!

Ste nekdo, ki mu vaši prijatelji ali ljubljeni lahko zaupajo, da bo ohranil skrivnost? Če ste si kdaj zastavili to vprašanje, to osebnostni test je za vas. Ocenili bomo vašo sposobnost zvestobe svojim najdražjim.

©lava.si

Izbrali ste prvo žabo

Ste dober zaupnik. Ste nekdo, ki mu ljudje izdajajo skrivnosti, vedoč, da ne bodo nikoli razkrite. Ljudje se ob vas dobro počutijo in vam tudi zaupajo, brez strahu delijo svoje skrivnosti. To je posledica vaše velike preprostosti in velike zvestobe tistim, ki so vam blizu. To je dragocena in redka lastnost, saj morajo ljudje pogosto govoriti o svojih težavah ali skrbeh, ne da bi se bali, da bodo njihove skrivnosti razkrite.

Izbrali ste drugo žabo

Ljudje radi pridejo k vam s svojimi skrbmi. Ste zrela in zaupanja vredna oseba. Imate sposobnost prisluhniti ljudem, ne da bi jih obsojali. Poleg tega, da ste dober zaupnik, lahko svojim prijateljem in ljubljenim ponudite rešitve. Je dragocena podpora, ki kaže, da imate veliko srce in veliko zvestobo.

Izbrali ste tretjo žabo

Ste nekdo, ki težko ohranja skrivnosti. Morda vam bo težko obdržati skrivnosti drugih ljudi, še posebej, če so težke. Na skrivnost je treba gledati kot na znak zaupanja in če tega ne boste sposobni spoštovati, tvegate, da ogrozite vajin odnos.

Izbrali ste četrto žabo

Ste nekdo, ki rad razkriva skrivnosti drugih ljudi. Morate razumeti, od kod prihaja ta slab odnos. Iščete pozornost? Ste nagajivi? Ste zanesljivi?

Izbrali ste peto žabo

Ste nekdo, ki mu ni mar za to, kar govorijo, in še manj za skrivnosti, ki jim jih zaupajo. Dejansko ste nekdo, ki je popolnoma brezbrižen do težav drugih. Raje se osredotočate na svoje cilje in ne izgubljate časa z nezanimivimi malenkostmi.

Izbrali ste šesto žabo

Ste nekdo, ki svoje skrivnosti rad deli z vsemi. To, da pritegnete pozornost, pa tudi, da se ljudje zanimajo za vas. Bodite previdni, to vam lahko škoduje. Če delite svoje skrivnosti, se lahko znajdete v neprijetnih ali težkih situacijah.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.