Domov » Novice » Osebnostni test: Izberite očala in ugotovite, kako ljubosumni ste v zvezi!

Osebnostni test: Izberite očala in ugotovite, kako ljubosumni ste v zvezi!

Vsebina

Ste se kdaj vprašali, kaj si vaš partner misli o vas? Ali zakaj se v zvezi počutite tako ljubosumni? Niste sami. Testi osebnosti vam lahko pomaga bolje razumeti svojo osebnost in prepoznati dele vaše osebnosti, ki vplivajo na vaše odzive na druge.

V tem test, vabimo vas, da odkrijete, kako ljubosumni ste v razmerju in izberete med 5 kozarci, da odkrijete svojo osebnost.

osebnostni testi so psihološka orodja, ki vam omogočajo, da izveste več o svojih osebnostnih lastnostih in o tem, kako komunicirate s svetom okoli sebe. Pogosto jih uporabljajo psihologi pri izvajanju psihotehničnih testov za oceno prisotnosti ali odsotnosti duševnih motenj.

Teste je mogoče uporabiti tudi za bolj splošne namene, na primer za boljše razumevanje, kako različni vidiki vaše osebnosti vplivajo na vaše vedenje.

© Lava.si

Slika 1

Ljudje, ki izberejo očala št. 1, so znani po svoji inteligenci in pronicljivosti. Ti posamezniki so običajno zelo pozorni in imajo ostro oko za podrobnosti. Lahko se zavedajo, kaj se dogaja okoli njih, in so pogosto izbirčni, ko gre za sprejemanje odločitev.

V zvezi so nagnjeni tudi k ljubosumju.. Očala lahko pomagajo pri skrivanju čustev, lahko pa so zelo pozorni na partnerjeva dejanja in do njega ali nje čutijo veliko ljubosumja.

Slika 2

Ljudje, ki nosijo očala št. 2, imajo pogosto sposobnost, da ostanejo racionalni in logični, ko se soočijo s težko situacijo. Ti ljudje lahko mirno razmišljajo in z veliko natančnostjo rešujejo probleme.

Lahko so tudi zelo ljubosumni, ker so nagnjeni k posesivnosti in želijo zaščititi, kar je njihovo. Njihovi občutki so običajno intenzivni, vendar znajo ohraniti mir in se obvladati.

Slika 3

Ljudje, ki nosijo očala številka 3, so ponavadi zelo empatični do drugih. Znajo poslušati in razumeti čustva drugih, zaradi česar so zlahka dostopni.

Vedno poskušajo najti najboljši način za pomoč drugim in izkazujejo veliko odgovornost do svojih prijateljev ali družine. Vendar se lahko njihova empatija včasih spremeni v posesivnost.ker želijo zaščititi tiste, ki jih imajo radi.

Slika 4

Ljudje, ki nosijo očala št. 4, običajno težko izrazijo svoja čustva in jim ni prijetno izraziti, kaj v resnici čutijo. Morda težko ubesedijo svoja čustva, zaradi česar so zelo zadržani.

Vendar to ne pomeni, da nimajo čustev; morda jim preprosto ni prijetno, da jih izrazijo. Ta zaprt odnos lahko pogosto povzroči visoko stopnjo ljubosumjaker želijo zaščititi tisto, kar jim je pomembno.

Slika 5

Ljudje, ki nosijo očala št. 5, si vzamejo čas za razmislek, preden se odločijo ali kaj rečejo. S tem lahko upoštevajo vse vključene dejavnike, da bi našli najboljšo možno rešitev. Znajo mirno analizirati situacijo, da bi našli zadovoljivo rešitev za vse.

Čeprav so sposobni pokazati racionalnost, so včasih lahko zavistniker želijo dobiti to, kar drugi.

Ali ste vedeli za Theodorja Reika?

Theodor Reik (1888-1969) je bil avstrijski psihoanalitik in filozof. Študiral je Freudovo psihoanalitično šolo in napisal več del, povezanih z globoko psihologijo. Posebej znan je po svojem delu na področju psihopatologije nevroz.

Reik je bil ključnega pomena pri uvajanju psihoanalize v Združene države, ko je leta 1935 odprl prvi ameriški psihoanalitični center v New Yorku. Ustanovil je tudi Ameriški inštitut za psihoanalizo in bil predsednik Mednarodnega psihoanalitičnega združenja.

Reik je razvil lastno teorijo, v kateri se je osredotočil na izvor človeških čustev, kot so ljubezen, sovraštvo in zavist. Njegove raziskave so se osredotočale na izvor krivde, sublimacijo in odnos med sanjami in nezavedno željo. Reik je napisal več knjig, vključno z The Search Within: Psychoanalysis, Religion and Morality (1952), Listening with the Third Ear (1948) in From Thirty Years With Freud (1957).

Reik velja za enega glavnih začetnikov humanističnega toka v psihoanalizi. Njegov prispevek na tem področju velja za velik, saj si je prizadeval združiti Freudova in Jungova načela, da bi ustvaril novo obliko analitičnega pristopa, ki upošteva širše človeško vedenje od tistih, ki jih je preučeval Freud.

Za zaključek upamo, da vas je ta test zabaval in osvetlil nekatere vidike vaše osebnosti. Vzemimo to kot zabavno igro in nič več, saj se morate zavedati, da nima znanstvene vrednosti. Delite ta test s prijateljis in spremljajte nove teste Legrisou jutri!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.