Domov » Novice » Osebnostni test: Kako gledate na svojo svobodo? Izberite silhueto in se prepričajte o tem!

Osebnostni test: Kako gledate na svojo svobodo? Izberite silhueto in se prepričajte o tem!

Osebnostni kviz, s katerim boste ugotovili, ali ste res svobodni: kdo ne bi bil!

Vsakdo ima svojo definicijo svobode. Vendar danes ne bomo razpravljali o tej temi. S tem osebnostnim testom vam bomo le pomagali, da boste izvedeli več o sebi. Za lažjo predstavo povejmo, da je svoboda stanje izpolnjenosti in vam omogoča, da ste sami seboj brez omejitev ali omejitev vaših odločitev. S tem preprostim kvizom lahko ugotovite, ali ste svobodna oseba ali še niste dosegli te stopnje.

Katera od teh osebnosti vas najbolj privlači?

Ta osebnostni test je vizualni test, ki ga je zelo enostavno opraviti, saj morate odgovoriti le spontano. Na spodnji sliki so štiri različne številke. Po ogledu vsake od njih odgovorite na naslednje vprašanje: katera od teh silhuet vas najbolj privlači? Odgovorite brez pretiranega razmišljanja. Vendar mora biti ta izbira iskrena.

© Lava

Test osebnosti: odgovori

Ste se že odločili? Zdaj pa ugotovite, kaj izbrana figura razkriva o vaši osebnosti in svobodi!

1. Silhueta 1

Po vašem mnenju svoboda ni cilj, ki ga je treba doseči, in za njim se ni mogoče pehati. To doživljaš vsak dan, ker je to normalno. Vaša svoboda se odraža v vaših dejanjih in besedah. Svoboda vam omogoča, da imate popoln nadzor nad svojim življenjem in odločitvami.

2. Silhueta 2

Če ste izbrali silhueto z rokami v zraku, prekrižanimi nad glavo, to pomeni, da svoboda za vas ni normalna. Želite biti svobodni, in ko to dosežete, občutimo veliko zadovoljstva in užitka. Vendar se morate naučiti uživati v vsakem trenutku svojega življenja in videti pozitivne strani.

3. Slika 3

Ste svobodna oseba, ki ta občutek raje deli s svojimi bližnjimi. Svojo svobodo uporabljate za vzpostavljanje odnosov in deljenje trenutkov s svojimi bližnjimi. To je tisto, kar vas najbolj osrečuje.

4. Slika 4

Ste izbrali silhueto z rokami v zraku? Ste zelo skrbna in perfekcionistična oseba. Ko začutite občutek svobode, vas ta preseneti, vendar se prepustite domišljiji in ustvarjalnosti kot nedolžen in naiven otrok.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.