Domov » Novice » Osebnostni test: Katera maska vam je najbolj všeč? Vaša izbira bo razkrila velike skrivnosti o vas!

Osebnostni test: Katera maska vam je najbolj všeč? Vaša izbira bo razkrila velike skrivnosti o vas!

Osebnostni testi so odličen način, da se naučite več o sebi ter bolje razumete svoje značilnosti in želje. Prav tako vam lahko pomagajo najti čustveno ravnovesje in bolje razumeti, kaj želite od drugih.

Pripravili smo test osebnosti, ki vam bo pomagal odkriti, kako vidite svet in kako komunicirate z ljudmi okoli sebe. Ključ do razumevanja vaše osebne maske je, da raziščete različne maske, ki so na voljo. Glede na vašo izbiro bomo razkrili velike skrivnosti o vas.

Crédit photo : © Lava.si

 

Maska N°1 : Introspektivne osebnosti

Ljudje, ki izberejo masko št. 1, so občutljivi, introspektivni in ustvarjalni ljudje. Najraje preživijo čas sami, razmišljajo in raziskujejo svoje misli in čustva.

Radi se potopijo v svoje ustvarjalne projekte in z drugimi delijo, kar so se naučili in odkrili. Ti ljudje so pogosto navdušeni nad poezijo, umetnostjo in filozofskim razmišljanjem. Čeprav so introspektivni, se zelo dobro zavedajo drugih in so na splošno zelo odprti za drugačna stališča.

Maska 2: Izrazite osebnosti

Ljudje, ki izberejo masko št. 2, so družabna bitja, ki radi komunicirajo z drugimi in delijo svoja mnenja.

Običajno so naravni voditelji, ki radi skrbijo za druge in so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Zelo so odprti za nove ideje in se ne morejo upreti rešitvi dobrega intelektualnega izziva. Zaradi njihove naravne karizme se drugi v njihovi družbi dobro počutijo.

Maska št. 3: Energične osebnosti

Ljudje, ki izberejo masko št. 3, so zelo dejavni in usmerjeni v akcijo. Ti posamezniki so družabni in imajo radi pustolovščine, spontanost in raznolikost v življenju. So inteligentni, navdihujoči in vedno v gibanju.

Ti ljudje radi sprejemajo velike izzive in svojo motivacijo najdejo v prizadevanju za osebni uspeh. Uživajo v sodelovanju z drugimi, da bi dosegli svoje cilje.

Maska št. 4: Duhovne osebnosti

Ljudje, ki izberejo masko št. 4, so globoko občutljivi na sile, ki vladajo vesolju. Navadno so mirni, duhovni, empatični in globoko povezani z zemljo. Globoko spoštujejo naravo in imajo odlično osebno intuicijo.

Ti posamezniki cenijo trenutke tišine, da se povežejo sami s seboj, hkrati pa znajo uživati v preprostih užitkih, ki jih ponuja življenje.

Ali ste vedeli za ?

Psihoanalitik je oseba, ki se ukvarja s psihoanalizo, obliko psihoterapije, ki jo je utemeljil Sigmund Freud. Cilj psihoanalize je pomagati pacientu bolje razumeti nezavedne mehanizme, ki so podlaga njegovega vedenja in čustvovanja.

Pri tem psihoanalitik spodbuja pacienta, da raziskuje in izraža svoje misli, občutke in spomine. Psihoanalitiki lahko svojim pacientom nudijo tudi nasvete in povratne informacije, ki jim pomagajo bolje obvladovati njihove težave. Psihoanaliza je lahko koristna pri zdravljenju anksioznih motenj, depresije in motenj hranjenja.

Psihoanalitiki so usposobljeni strokovnjaki za duševno zdravje, ki so opravili specializirano usposabljanje na področju psihoanalitične teorije in tehnik, povezanih s tem terapevtskim pristopom.

Usposabljanje psihoanalitikov lahko traja več let in pogosto vključuje klinični nadzor ter univerzitetne tečaje iz psihopatologije in psihoterapevtske intervencije.

Vir: Wikipedia
S tem testom smo vas poskušali zabavati in vas naučiti nekaj o sebi. Ne pozabite, da je to le igra in je ne smete jemati resno!

Ta test lahko delite s prijatelji, da ugotovite, katera maska jim je najbolj všeč, in se nam jutri pridružite pri drugem osebnostnem testu na LAVA. Hvala za igranje!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.