Domov » Novice » Osebnostni test: katera ženska je vitka, pazite, vaš IQ je prevaran!

Osebnostni test: katera ženska je vitka, pazite, vaš IQ je prevaran!

Ali lahko v tem osebnostnem testu na prvi pogled uganete, katera od obeh žensk je revna?

Vsi si želijo bogastva. Nihče si ne želi biti reven. V resnici pa je razlika v bogastvu občutna. V tem novem osebnostnem testu vas izzovemo, da ločite med revno in bogato žensko. Da bi našli pravi odgovor, morate uporabljati logiko in biti zelo pozorni.

Ta osebnostni test bolj ali manj meri vašo raven IQ. Ta izziv uporablja vašo logiko. Pomembno je, da si ogledate obe primerjani sliki.

Ikuti tes kepribadian berikut ini dengan cara memilih salah satu gambar wanita yang menurut Anda miskin.

Na eni strani imamo trezno in skromno žensko, ki se doma igra s hčerko. Na drugi strani je dobro oblečena ženska v očitno razkošnih oblačilih. Hodi po parku in z obema rokama potiska otroški voziček.

Zato preučite vse podrobnosti obeh figur in poskusite razložiti vsako od njih.

Katera od teh dveh žensk je revna? Naš odgovor

Rešitev tega osebnostnega testa temelji na vašem osebnem dojemanju in opredelitvi bogastva. Vendar pa je za ta test na voljo zdravorazumski odgovor. Na sliki lahko vidite, da oba lika predstavljata preprostost in milost.

Na prvi pogled se zdi, da je bogatejša ženska tista z lepšo obleko in okraski. Toda ona želi verjeti v to. Kot pravi pregovor, “obleka ne naredi človeka”. Pravzaprav se z otrokom najverjetneje igra ženska, ki ni revna.

Bogati ljudje se na splošno ne razkazujejo radi in ne čutijo potrebe po razkazovanju svojega denarja. Običajno so preprostega in nezahtevnega videza. Druga ženska z vozičkom je verjetno manj premožna. Revni ljudje svojo revščino običajno prikrivajo z bleščečimi oblačili in predmeti, ki si jih ne morejo privoščiti. Kot lahko vidite, ima gospa v roki torbo, katere etiketa še ni bila odstranjena. Lahko domnevamo, da bo te dodatke po koncu predstave verjetno vrnila v trgovino.

Bogataš v resnici nima kaj dokazovati, medtem ko ima revni človek slabo navado, da s pretvarjanjem išče odobravanje drugih. Stori vse, da bi pozabil na svoj položaj, in laže samemu sebi. Najpomembnejše v življenju pa je živeti zase in uživati v sedanjem trenutku, ne da bi morali odgovarjati ljudem.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.