Domov » Novice » Osebnostni test: Kateri je vaš najljubši položaj? Vaša izbira lahko razkrije vaš značaj.

Osebnostni test: Kateri je vaš najljubši položaj? Vaša izbira lahko razkrije vaš značaj.

Vaš najljubši položaj sedenja je lahko pokazatelj, ki veliko pove o vas.

Osebnostni test na sedečih položajih lahko razkrije vašo pravo naravo ali značaj. Na teh slikah izberite položaj, v katerem ste vajeni sedeti, in ugotovite, kaj ta položaj razkriva o vas.

Fotografije : © Lava.si

 

Številka 1

Ta položaj pomeni, da ste zelo samozavestni. To pomeni, da uživate v družabnih stikih. Vendar to ne pomeni, da ste na splošno dominantni. To, kar se dogaja v vašem življenju, vas zadovoljuje in osrečuje. Ta položaj razkriva, da imate številne zanesljive odnose, aktivno družabno življenje in veliko prijateljev.

Številka 2

Ta položaj lahko pomeni, da ste napeti ali v situaciji, ki je ni mogoče sprostiti. Ne tvegate pogosto, vendar se v svojih odnosih počutite udobno. Ta formalni in nekoliko zadržani položaj, ko sedi na sprednjem delu kavča, kaže na nemir.

Številka 3

Ta položaj kaže na znamenje ravnovesja. Odraža mirno osebo, ki je zadovoljna in popolnoma zaupa vase. V svojem življenju ste precej zadovoljni in mirni, vendar občasno tvegate, ko je to potrebno. Znate ostati mirni, tudi ko je težko.

Številka 4

Ta položaj lahko pomeni vaše udobje v danem trenutku. Niste vedno pripravljeni na vse, kar se lahko zgodi. Vaš um lahko nadzoruje dogajanje in se osredotoča na trenutno situacijo. Ta položaj, pri katerem se telo z eno nogo, prekrižano v kolenu, nagne vstran, kaže, da ste osredotočeni in nadzorujete situacijo.

Številka 5

Ta položaj pomeni, da ste nezadovoljni z nečim v svojem življenju. To lahko pomeni, da imate velik vir stresa in da se s tem položajem sproščate. To je običajno stališče ljudi, ki sovražijo svoje delo. S sedenjem v tem položaju poskušate zmanjšati stres in se čim bolj sprostiti.

Številka 6

Ta položaj kaže vašo brezskrbnost. To pomeni, da se počutite srečni in se zlahka spopadate s pritiski življenja. Ste tip človeka, ki se rad ukvarja z delom ali drugimi življenjskimi obveznostmi. Tega ne počnete le iz obveznosti, ampak zato, ker v tem resnično uživate. V očeh drugih ste zelo delavna oseba. V življenju najdete ravnovesje med odgovornostmi in odnosi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.