Domov » Novice » Osebnostni test: Kateri mrk predstavlja vašo motivacijo? Izvedite to s tem osebnostnim testom!

Osebnostni test: Kateri mrk predstavlja vašo motivacijo? Izvedite to s tem osebnostnim testom!

Osebnostni testi so močno orodje za razumevanje delovanja in vedenja osebe. Uporabljajo se za pomoč ljudem, da bolje spoznajo sebe in svoje osebne motivacije. Ali veste, kaj motivira vaša dejanja? Obstaja veliko načinov za raziskovanje tega, kaj motivira naša dejanja in misli.

Morda je eden najboljših načinov uporaba test da bi se seznanili z lastnostmi, ki določajo naš značaj. Obstajajo testi Testi so različni, od preprostih do kompleksnih, in vsak ponuja drugačen pristop k raziskovanju vaše osebnosti.

Nekateri ponujajo bolj poglobljeno analizo vaših odnosov z drugimi, drugi pa raziskujejo psihološke elemente, ki vplivajo na vaše vedenje. Ne glede na to, katero vrsto testa izberete, je lahko koristen pri spoznavanju sebe in svojega medsebojnega delovanja z drugimi.

Legrisou.co.uk

Slika 1 – Motivacijski mrk

Ljudje, ki so izbrali sliko mrka #1 so motivirani ljudjeImajo visoke želje in miselnost, usmerjeno k dejanjem. So pustolovski in navdihujoči, njihova želja, da bi nekaj ustvarili ali razvili, pa je zelo močna.

Nagnjeni so k biti vodilni in prevzeti pobudoNa splošno so zelo optimistični glede svojih možnosti za uspeh. Imajo tudi veliko notranje moči, ki jim pomaga pri uresničevanju ciljev tudi v težkih časih.

Slika 2 – Intuitivni mrk

Ljudje, ki izberejo podobo mrka #2, so pogosto zelo intuitivni. Vidijo onkraj navideznega in so sposobni zaznati tisto, česar drugi ne vidijo. Razumejo skrite motive za dejanji drugih in vidijo širšo sliko.

Znajo taktično ravnati v situacijah.V situacijah znajo ravnati taktno, diplomatsko in razločno. Imajo jasen in prodoren pogled, ki jim omogoča razumeti, kaj se dogaja okoli njih.

Slika 3 – mrk inovatorjev

Ljudje, ki izberejo sliko mrka #3, so običajno inovatorjiker vidijo stvari z drugačnega zornega kota. Usmerjeni so v prihodnost in nenehno iščejo nove načine delovanja.

Vedno iščejo nove ideje in priložnosti, ki jih lahko izkoristijo za doseganje svojih ciljev. Radi premikajo meje in preizkušajo nekaj novega..

Slika 4 – Zatemnitev entuziastov

Ljudje, ki izberejo podobo Eclipse 4, so navdušeni nad tem, kar počnejo, in radi trdo delajo, da bi dosegli svoje cilje. Predani so temu, kar počnejo, saj vedo, da bodo, če bodo dali vse od sebe, dosegli najboljši možni rezultat.

Ti ljudje vedo, da je vztrajnost ključ do uspeha, zato ne obupajo, ko se soočajo z izzivi.

Slika 5 – Zatemnitev voljnih

Spoznavanje motivacije za vaša dejanja je zelo pomembno za ljudi, ki izbirajo podobo Eclipse #5. Želijo razumeti svoje globlje motivacije, da bi lahko učinkoviteje dosegali svoje cilje.

Ti ljudje želijo najti smisel v tem, kar počnejo, da bi lahko pozitivno vplivali na svet okoli sebe. Želijo najti način, da bi s svojimi talenti pomagali drugim, hkrati pa izpolnili svoje potrebe in želje.

Ali ste vedeli o Anne Dufourmantelle

Anne Dufourmantelle je francoska filozofinja, rojena 17. januarja 1957. Znana je po svojih spisih o tako imenovanem “mišljenju na robu” in po tem, da je pomembno prispevala k razmišljanju o psihoanalitični praksi. Prispevala je tudi k feministični misli. Med njenimi najznamenitejšimi deli so “Thinking Backwards”, “Being and Having” in “The Power of Edges”.

Anne Dufourmantelle je za svoje delo prejela številne nagrade, med drugim leta 2002 nagrado Prix du livre académique za knjigo “Penser à l’envers” in leta 2006 Prix des Amis de Jean-Jacques Rousseau za knjigo “Être et avoir”. Leta 2008 je prejela nagrado Prix National d’Ethique za prispevek k humanističnim znanostim.

Anne Dufourmantelle je umrla 7. maja 2016 po srčnem infarktu med potapljanjem. Njen spomin časti fundacija, ki nosi njeno ime in podpira raziskovalce, ki se posvečajo raziskovanju etičnih in družbenih vprašanj.

Na spletni strani Anne Dufourmantelle, lahko izvemo več o njenem življenju, njenih prispevkih in vplivu, ki ga je imela na svet filozofije in feminizma.

Upamo, da ste s tem osebnostnim testom bolje razumeli, kaj motivira vaša dejanja, in da ste uživali na poti. Ne pozabite, da gre za zabavno in neznanstveno orodje! Če vam je všeč, ga delite s svojimi prijatelji in pojdite na Legrisou za nov test osebnosti! Še enkrat hvala, ker ste si vzeli čas za branje tega članka.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.