Domov » Novice » Osebnostni test: oblika vaših nog veliko pove o vašem ljubezenskem življenju

Osebnostni test: oblika vaših nog veliko pove o vašem ljubezenskem življenju

Avec ce quiz, laissez-vous vous surprendre par d’étonnantes révélations sur votre vie amoureuse.

Odločitev za razmerje je predvsem vprašanje zrelosti. Pomembno je biti vesten, saj razmerje pomeni, da si izberete partnerja, s katerim boste delili dragocene trenutke. Če želite vedeti, kaj lahko pričakujete v sedanjih ali prihodnjih razmerjih, vas vabimo, da preizkusite ta osebnostni test. Vse, kar morate storiti, je, da med štirimi predstavljenimi številkami izberete tisto, ki najbolj ustreza vaši obliki noge. Vaša izbira bo pomagala določiti vidik vaših intimnih odnosov. Ne pozabite, da ta test nima znanstvene podlage.

© Lava

Izbrali ste obliko A

Ta izbira pomeni, da ste oseba, ki ji ni težko izraziti svojih čustev, ne da bi nujno k čemu zavezala drugo stran. Ideja, da bi drugo stranko prisilili v neko obliko prisilne navezanosti, se vam zdi odvratna. V ljubezenskem razmerju partnerju zaupate, ker neomajno verjamete v pravo ljubezen.

Izbrali ste obrazec B

V ljubezni je vaša usoda že zapečatena in zagotovljena. Uživate v spoznavanju novih ljudi. Zelo občutljivi ste pozorni na znamenja, ki vam jih pošilja življenje, da bi našli idealnega partnerja.

Izbrali ste obliko C

Če so vaše noge videti v tej obliki, pomeni, da ste zelo zaščitniški do svojega partnerja. Najraje jih imate zase in veste, da so na varnem ob vas. Vendar vas to ne ovira, da ne bi pokazali znakov nežnosti. Radi ga pohvalite in mu laskate, da razume, kako zelo ga cenite. Da bi ga potolažili in mu izkazali svojo naklonjenost, ne skoparite z mehkimi in nežnimi besedami.

Izbrali ste obliko D

Ta izbira pomeni, da ste precej resna osebnost in se v ljubezni obnašate precej resno. V vseh svojih odnosih ste purist. Radi počnete stvari na tradicionalen način. Do novih izkušenj in novih stvari ste nezaupljivi. Zdijo se vam neskladni in čudni. Za vas sta normalnost in formalnost najboljša podlaga za vzpostavitev trdnega odnosa.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.