Domov » Novice » Osebnostni test: v bližini je starec z babico, preverite svoj IQ tako, da se mu približate!

Osebnostni test: v bližini je starec z babico, preverite svoj IQ tako, da se mu približate!

Osebnostni testi se ne uporabljajo le za odkrivanje določenih lastnosti vašega značaja, temveč tudi za ocenjevanje vašega inteligenčnega količnika.

Test, ki vam ga ponujamo danes, vas spodbuja, da uporabite svoje sposobnosti opazovanja in intelektualne sposobnosti. Se lahko spoprimete z izzivom? Je le redkim uspelo rešiti to vprašanje? Bi bili radi med njimi?

Kakšna so navodila za izpolnjevanje tega osebnostnega testa?

Vaša naloga je, da si pozorno ogledate spodnjo sliko in poiščete starca, ki se spogleduje z gospo. Za merjenje časa, potrebnega za rešitev uganke, potrebujete štoparico.

Ne spreglejte nobene podrobnosti. Globoko se osredotočite in odložite stvari, ki bi vas lahko motile. Ni treba dolgo razmišljati, saj imate za to na voljo le nekaj sekund. Preberite odgovor in ga primerjajte z rezultatom.

Tu je odgovor na uganko

Na prvi pogled je na sliki vse videti normalno. Zdi se, da je babica edina oseba na sliki. Če pa pogledate od blizu, lahko na sliki vidite še eno osebo. Ta oseba se skriva za drevesom. Starec je oblečen v belo srajco enake barve kot ograja. Zaradi tega ga je skoraj nemogoče videti. Ste bili uspešni?

Če ste našli babičinega ljubimca.

Če ste za iskanje starca potrebovali manj kot pet sekund, ste genij. Vaša raven koncentracije je nadpovprečna. Zelo ste pozorni na podrobnosti in nič vam ne uide. Vedno lahko opravljate bolj zapletene naloge in tako preizkusite svoje meje.

Če sedem minut ni bilo dovolj časa za rešitev uganke, je to morda znak vaše zaščitniške narave. Ta rezultat tudi kaže, da je vaš IQ podoben povprečju.

Če tega testa niste mogli rešiti

Če pa niste našli, kje se skriva babičin ljubimec, boste morali narediti nekaj vaj za povečanje koncentracije. To lahko storite na več načinov. Pitje čaja za krepitev možganov je učinkovit način za izostritev uma. Poslušanje klasične glasbe je prav tako boljši način za izboljšanje koncentracije. Lahko pa vadite tudi druge podobne teste.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.