Domov » Novice » Poiščite iglo v kupu sena na tej sliki.

Poiščite iglo v kupu sena na tej sliki.

V tem novem vizualnem izzivu vas pozivamo, da razvijete svoje vizualne spretnosti in stopnjo koncentracije. Ta dobesedno temelji na starem pregovoru “iskanje igle v kupu sena”. Ta test vas v bistvu izzove, da najdete iglo v kupu sena. Če ga boste opravili, boste dokazali svoje vizualne sposobnosti, predvsem pa boste dokazali, da nič ni nemogoče, če si za to zagotovite sredstva. Vendar to ne bo lahek preizkus.

Iskanje igle v kupu sena: kako ukrepati

Kot lahko vidite, je cilj naloge poiskati natančen položaj igle na sliki. Vendar določite časovno omejitev 20 sekund in dopuščajte nekaj težav. Tako bo naloga težja, vi pa boste lahko bolje ocenili svoje vidne sposobnosti in sposobnost koncentracije.

Reto visual

Menite, da vam bo uspelo? To vam bomo olajšali z namigom. Pozorno si oglejte vse, kar je povezano s kroglico preje, in lažje boste našli skriti predmet.

Če želite biti varni, morate biti pozorni. Vzemite si čas, da zberete misli in se osredotočite. Če morate, poiščite miren prostor za boljše razmišljanje. Odmaknite se od hrupa in motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali vašo koncentracijo. Tako boste lahko pregledali vse podrobnosti slike, ne da bi izgubili ostrino.

Reševanje izziva kopice sena

Kljub naši pomoči niste našli igle? Naj vam pomagamo. Začnite na sredini, kjer je rumeni list, in poglejte rahlo levo in navzgor. Jasno lahko vidite uho igle. Igla se zlije z rumeno barvo slamice. Od zelene krilate žuželke na skrajni levi strani slike je oddaljena le nekaj centimetrov.

Ste mislili, da je nemogoče določiti točno lokacijo te galanterije? Če imate odprte oči, je veliko lažje, kot je videti. Edina težava je, da jo opravite v 20 sekundah. Če vam je bil ta test všeč, ga delite s prijatelji in družino. V naših drugih vizualnih testih se lahko ponovno preizkusite in presežete svoje sposobnosti. To bo dobra priložnost, da razvijete svoje vizualne spretnosti in, kar je najpomembneje, da se naučite biti ves čas zbrani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.