Domov » Novice » Poiščite rakun, skrit v stojnici s sadjem.

Poiščite rakun, skrit v stojnici s sadjem.

Morda ste opazili, da so vizualni testi za odrasle zelo priljubljeni v družabnih medijih. Ste vedeli, zakaj? To so hobiji, ki vas ne le zabavajo, temveč vam pomagajo tudi pri urjenju vizualnih in miselnih spretnosti. Če želite izpopolniti svoje sposobnosti opazovanja ali samo preizkusiti svojo intelektualno raven, ni nič boljšega kot te vizualne igre! Danes vam bodo postregli!

Vizualni izziv: “Ali lahko na sliki najdete rakun?”

Na zgornji sliki je prikazana stojnica s sadjem in zelenjavo, prodajalka in njene stranke. Vendar pa se zdi, da ljudje niso edini, ki se zanimajo za ta sočna in sveža živila. V vsej tej zmešnjavi se skriva rakun. Vaša današnja naloga je najti to živalico. Časovna omejitev je 30 sekund. Preden zaženete časovnik, se osredotočite.

Reto visual | Genius Guru

Vizualni test: odziv na test

Trideset sekund je poteklo! Nisi našel rakunov? Ponujamo vam še eno priložnost, da ga najdete. Tokrat vam bomo dali majhen namig, a za rešitev te vizualne uganke boste imeli na voljo le 15 sekund!

Uganka:

Več pozornosti morate nameniti notranjosti kabine, ne pa ljudem ali zunanjemu okolju.

Še niste našli rakunov, ki se skrivajo v stojnici s sadjem? Potem je čas, da razkrijemo rešitev tega vizualnega preizkusa.

Rešitev:

Nekateri so mislili, da je žival pred stojnico z zelenjavo na desni strani mrhovinar. Pravzaprav se ta žival skriva za bananami in paradižniki na levi strani slike.

Rešitev vizualnega problema | Genial Guru

Če vam je uspelo najti rakun, vam čestitamo! Imaš pravi smisel za opazovanje, ostro oko in predvsem občutek za podrobnosti, ki ti je omogočil, da si bil pozoren na vsak kotiček slike. Če pa vam kljub namigom ni uspelo najti mivke, morate vaditi. Ne skrbite za to. Redno jih le vizualno preverjajte. Izbirate lahko med našimi vizualnimi izzivi. Ugotovili boste, da se vaše vizualne in miselne sposobnosti z vadbo izboljšujejo!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.