Domov » Novice » Poiščite žival, ki je skrita med jelenom in travnikom.

Poiščite žival, ki je skrita med jelenom in travnikom.

Vyzkoušejte si tuto novou vizuální výzvu: najděte skryté zvíře za méně než 15 sekund!

Ta vizualni test združuje koristno s prijetnim. Zabavajte se ob iskanju živali, ki se skriva na sliki, in preizkušajte svoje senzorične in intelektualne sposobnosti. To je odlična priložnost, da preizkusite svoj vid in koncentracijo. V okolju travnikov, dreves in jelenov ni lahko najti skritega elementa. Poleg tega imate na voljo le 15 sekund, da ga najdete. Če želite preveriti, kako dobre so vaše vizualne sposobnosti, se odločite za to.

Kaj morate storiti v tem vizualnem izzivu

Cilj tega izziva je najti pumo na sliki, za katero je značilen veličasten jelen, ki stoji na travniku z vrsto dreves v ozadju. Na voljo imate 15 sekund, da ga najdete. Med tem časom preverite vsako podrobnost slike.

Ste našli žival, ki se skriva v ozadju? Če ne, si za iskanje vzemite dodatnih deset sekund. Povečajte svoje možnosti, če se spravite v dobro voljo. Prizadevajte si za čim večjo koncentracijo. Po potrebi se izolirajte in se izogibajte vsem oblikam motenj, ki bi vas lahko odvrnile. S tem boste osredotočili pozornost in izostrili svoj pogled. Tako boste lažje prepoznali, kaj je res in kaj ne.

Rešitev: kje se skriva puma?

Kljub dodatnemu času niste našli mačke? To je v redu. To pomeni le, da morate malo vaditi, da izboljšate svoje vizualne spretnosti. Medtem vam bomo ponudili rešitev za ta vizualni izziv. Tako boste lažje ugotovili svoje pomanjkljivosti in kaj ste spregledali, da niste našli živali.

Puma se še posebej zlije z linijami jelenovega rogovja. Na glavi so vidni nos, gobec in gube vratu. Jelenovo rogovje, ki je nameščeno na vejah dreves v ozadju, služi kot oči, ušesa in obraz pume. Je zelo občutljiva. Za prepoznavanje teh oblik potrebujete dober vid.

Ali vam je bil ta test všeč? Oglejte si naše razdelke z več vizualnimi izzivi. To bo priložnost, da se v prostem času malo bolj zabavate, predvsem pa preverite svojo ostrino vida in zbranost. Vaja vam bo zagotovo omogočila, da boste v doglednem času opravili tudi druge teste, in zakaj ne, izzovite svoje prijatelje in družino.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.